Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra si stále drží svou neporazitelnost, Planá ale nebyla od bodů daleko


Branky


0

Jiskra zatím ztratila bod jen jednou a jen jeden. Hned v prvním utkání ji k výhře museli pomoci až penalty poté, co dokázala třikrát vyrovnat proti Dlouhému Újezdu. Zápasy proti Brodu a Lesné už si ale ohlídala a naplno bodovala. Teď navíc porazila i Planou a posunula se do čela průběžného pořadí. Planá však nebyla od úspěchu daleko. Prohrála nějtěsnějším možným rozdílem, navíc měla po většinu zápasu více ze hry a dlouho to vypadalo na remízu. Ale v devadesáté minutě rozhodl Duraj a Třemešné tak mohlo slavit další tři body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra měla dokonalý úvod

Utkání ještě skoro ani nezačalo a domácí už mohli slavit první branku. Po chybě domácích se prosadil Vlastimil Novotný. Hosté se nestihli ani oklepat ze špatného úvodu, znovu chybovali a jejich hrubky bez váhání využil a potrestal ji opět Vlastimi Novotný. Poté už se ale postupně začala Planá dostávat do utkání a vyrovnávat se svému soupeři. Po dvacáté minutě bych řekl, že už jej dokonce i přehrávala a mohla se soustředit na dotahování. Už v pětatřicáté minutě se dokázal trefit Jan Gažík a hosté byli opět v závěsu. I nadále pak svého soupeře mírně přehrávali, ale hrálo se z jedné strany na druhou. V tomto dění se však dokázal dobře zorientovat Pavel Miklas a gólem do šatny vyrovnal. 

Třemešné trochu odpadlo, ale včas zabralo

Ve druhé půli měli hosté mírnou převahu. Měli více ze hry a dokázali si vytvářet více šancí. Jiskra spíše odpadla a zaměřila se na defenzivu, čímřž také dala Plané větší prostor. Hosté nakonec dokázali nastřelit břevno i tyčku, nekolikrát jen těsně minuli a párkrát se také dobrým zákrokem musel prezentovat brankář Jiskry. Avšak nebylo jim souzeno a už se zdálo, že utkání dojde až k penaltovému rozstřelu. Ale v závěru Jiskra opět začala být daleko aktivnější a nakonec z toho vytěžila branku v poslední minutě utkání, která rozhodla. Trefil se Tomáš Duraj. Jeho branka však vyvolala spoustu emocí a diskuzí, jelikož v Třemešné nebyl pomezní sudí, tak neměl kdo odpískat případný ofsajd, kterému měl být Tomáš Duraj podle některých vystaven. To už je ale nyní jedno. Branka platila a Jiskra ukořistila další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.

FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): Začali jsme velmi špatně a po našich chybách jsme prohrávali 0.2. Poté jsme se ale dokázali vrátit do utkání a dokázali jsme vyrovnat. Já jsem s naší hrou celkem spokojený. Byli jsme možná i o něco lepší a dokázali jsme si vytvářet šance, ale v poslední minutě jsme dostali velmi sporný gól, kdy se podle mého názoru jednalo o ofsajd, ale jelikož jsme neměli pomezního sudího, tak jsme o body přišli.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
J. Kůst [-] - R. Černý [-] , K. Ebenhöh [-] , L. Kubena [-] - R. Ebenhöh [-] , V. Fatura [-] , M. Malich [-] , M. Burian [-] (60. T. Duraj [-] ) - V. Novotný [-] , L. Slavík [-] , T. Veselý [-] -

FK Planá B
J. Neuman [-] - Z. Häusler [-] , P. Hlinčík [-] , J. Skalák [-] , P. Miklas [-] , P. Mikota [-] , J. Hlinčík [-] - T. Sádlík [-] , V. Popelka [-] , V. Kapolka [-] - J. Gažík [-] -

Místo: Třemešné. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MARCINEK Josef (N), DVORSKÝ Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.