Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd si s nováčkem hravě poradil a připisuje si tak první tříbodový zisk sezóny


Branky


0

Poté, co Újezd v minulém kole maličko zaváhal a promarnil třikrát své vedení v utkání s Jiskrou Třemešné, která nakonec vydřela dva body, mohla si Sparta trochu spravit chuť na nováčkovi soutěže, Sokolu Bor B, který v minulém kole nevyzrál na Trpísty a padl 2:6. A újezd se své šance samozřejmě ihned chopil, nezahálel a posunul se díky výhře 7:1 blíže čelu tabulky, kam ostatně i patří. Uvidíme, zda ho teď, když se rozjel dokáží v příštím kole zastavit hráči Trpíst. Bor s velmi špatnou bilancí bude muset ale na své první body ještě čekat, minimálně do dalšího kola, kdy zavítá na hřiště dalšího nováčka, tedy Brodu nad Tichou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd začal rychlým gólem, ale poté polevil a měl problémy

Hosté byli od prvních chvil lepší a techničtější tým. Hráli v klidu a nikam nespěchali. Už v jedenácté minutě se dva hostující útočníci střetli ve vápně s obránci soupeře, míč se pákrát odrazil, až nakonec skončil u Jana Horváta, který neomylně zakončil. Hosté pak ale velmi polevili a radovali se také domácí. Po pěkné kombinaci se k dorážce dostal Filip Fikar, který neměl problém míč do branky dostat. Pak ale domácí opět naskočili do tempa a už o chvíli déle si to na brankáře nikým neatakován šinul Milan Stoklasa, který ho parádně obstřelil k tyči. Tím poločas ukončil a Újezdu získal vedení pět.

Sparta začala v klidu a jen navyšovala své vedení

Ve druhé půli už ale dokázali hosté využít svých zkušeností a až do konce utkání jen navyšovali své vedení. Už brzy se prosadil Petr Hlůžek, který dokázal dobře dorazit vyraženou střelu. O čtyři minuty se zase dokázal prosadit Milan Stoklasa a zdálo se, že je hotovo. Hosté se ale nehodlali vzdát a snažili se vrátit do hry. Jenže dobře rozehranou akci v jejím finále spálil Ondřej Cimprik, který se snažil zakončit příliš zbrkle. Definitivně pak domácí srazil do kolen až Karel Tůša, který využil přesného pasu z kopačky Bukvi a z voleje pálil přímo do sítě. Pak už jen v závěru zkompletoval hattrick Milan Stoklasa, který z poloviny šel úplně sám. Přehodil si obránce a v cetě už mu stál jen brankář, který se proti jeho střele na nic nezmohl. A o chvíli déle upravil definitivně stav zápasu Michal Vrba, který se dokázal sám uvolnit přes obránce a přesně pálil. Více už se ale nestalo a Bor má tak za sebou další velmi nepovedené utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Ze začátku byl soupeř jasně lepší. My jsme byli pozdě na balónu, nedokázali jsme ho podržet. Ve druhé půli se naše hra výrazně zvedla, ale i když jsme měli nějaké gólové příležitosti, nedokázali jsme jich využít a dopadlo to tak, jak to dopadlo. V našich řadách jsou především kluci, kteří si teprve zvykají na to, hrát dospělý fotbal, ale dělají velké pokroky. Oproti minulému týdnu jsme se zlepšili opravdu velmi výrazně a doufám, nebo věřím, že pokud náš vzestup bude nadále takhle růst, tak ještě letos hodně soupeřů potrápíme.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): První půlka byla v našem podání slabší. Poté jsme ale přidali, ale jeden hráč se nám zranil a museli jsme dohrávat v deseti. I přesto jsme se ale dokázali ještě za této situaci třikrát trefit a to mluví za vše. Druhá půle podle mě vyzněla jasně pro nás a my bereme zasloužené tři body.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - L. Pták [-] (68. P. Podlipský [-] ) , O. Cimprik [-] , R. Tomaka [-] , F. Fikar [-] , J. Boško [-] , V. Boško [-] , J. Maczko [-] , M. Hocmann [-] , D. Jutka [-] , Z. Bachroň [-] (22. R. Mikulička [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - O. Bučan ml. [-] (46. M. Vrba [-] ) - K. Tůša [-] , J. Horváth [-] (46. E. Dravecký [-] ) , P. Jadlovský [-] , M. Stoklasa [-] - J. Podlesný [-] (46. P. Chejnovský [-] ) , P. Hlůžek [-] - D. Bukva [-] , V. Mergl [-] , P. Pavlík [-]

ŽK: 89. M. Hocmann - 67. V. Mergl .
Místo: Bor. Počet diváků: 36. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - PTÁK František (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.