2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:15

5.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet se rozešel smírně s Královým Dvorem


Branky


10

Králův Dvůr se na hřišti Motorletu dostal dvakrát do vedení, ale domácí dokázali vždy vyrovnat a body se dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější

Králův Dvůr vstoupil do utkání aktivněji a hostující hráči drželi míč na svých kopačkách. V 5. minutě se po přihrávce Krause dostal ke střele Bláha, ale přestřelil. Dlouho se hosté nemohli propracovat z nebezpečnému zakončení. Ve 27. minutě zatáhl míč po lajně David Beňo a jeho pokus o centr od rohového praporku k překvapení všech přítomných skončil za zády brankáře Mihálka, 0:1. Domácí dokázali vyrovnat ve 36. minutě. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Jan Dolejš a překonal hostujícího brankáře, 1:1. Nerozhodným výsledkem také první půle skončila.

Motorlet opět dokázal vyrovnat

V 54. minutě udeřili z rohového kopu také hosté. Na přední tyči si míč našel Michal Hell a uklidil jej do sítě, 1:2. V 61. minutě bylo opět srovnáno. Po faulu na Čepeláka domácí zahrávali přímý kop, k odženému míči se dostal Daniel Žížala a z dorážky skóroval, 2:2. Poté se na hřišti spíše bojovalo, bylo k vidění mnoho soubojů ve středu hřiště. Utkání mohli hosté překlopit na svou stranu v 81. minutě. Krejdlovu střelu ale zastavilo břevno a Dvořák z následné dorážky netrefil prázdnou branku. Zápas tak skončil remízou 2:2.

 

Zdroje: Web FK Motorlet PrahaFacebook FK Králův Dvůr

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Vezmu to od konce, myslím si, že asi spravedlivá remíza. Králův Dvůr na nás byl hezky nažhavený a patřil mu jednoznačně úvod. Jsem rád, že jsme na jeho branky vždycky poměrně rychle zareagovali a vrátili skóre do vyrovnané podoby. V první půlce jsem měl výtky k jakémusi bázlivému a ustrašenému výkonu, kdy nás hosté zejména v záložní řadě přehrávali. Do druhé půle už byla hra vyrovnanější a opakuji, myslím si že dělení bodů je v konečném důsledku spravedlivé.




Sestavy


FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - P. Gilian [-] , J. Hauer [-] , J. Walter [-] (78. J. Suk [-] ) , D. Dvorský [-] , J. Dolejš [-] , D. Žížala [-] , A. Fotr [-] , M. Rataj [-] (78. D. Krajinský [-] ) , D. Nátr [-] (56. A. Rayan [-] ) , M. Čepelák [-]

FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - J. Novák [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , Š. Holý [-] - J. Dvořák [-] , D. Beňo [-] , D. Kilián [-] , M. Kraus [-] , V. Bláha [-] (67. D. Krejdl [-] ) - J. Mach [-] (78. L. Václavík [-] )

ŽK: 90. D. Žížala - 66. J. Mach , 74. D. Beňo .
Hráči zápasu: J. Dolejš - M. Hell .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - PÁNEK Michal, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Králův Dvůr po covid přestávce remizuje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích