J. Žíla 41.
D. Fikar 58.
J. Kučera 78. (p.)
3:1
(1:0)
76. M. Kriston (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:30

4.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod si poradil s Břeclaví


Branky


41. J. Žíla , 58. D. Fikar , 78. J. Kučera (p.) - 76. M. Kriston (p.)
7

Domácí navázali na výhru nad Lanžhotem a v domácím prostředí si poradili i s Břeclaví. Ta tak ztratila první body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Diváci viděli taktickou bitvu, převážně mezi šestnáctkami, a poprvé se mohli radovat těsně před poločasovou přestávkou. Nejprve krásnou střelou protáhl hostujícího brankáře Novák a z následného rohu Bajera vracel ze zadní tyče Turek na první tyč Žilovi - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Důležitý moment pro další vývoj utkání. Hosté po přestávce museli více otevřít hru. V době rostoucího tlaku rozehrál dlouhý míč kapitán Turek na Fikar. Ten míč posunul na nabíhajícího Žilu. Domácí kanonýr se snažil uvolnit v malém vápně a trochu kostrbatě nakonec předložil šanci zpět Fikarovi. Levý křídelník si s nabídkou poradil dobře a poslal svůj tým do vedení - 2:0. Hosty to na chvilku zmrazilo, ale zareagovali posílením ofenzívy. Komplikace pro domácí přišla čtvrthodinku před koncem. Po přísné penaltě za ruku Dejla snížil Kristoň - 2:1. Naštěstí pro domácí se za dvě minuty kopala přísná penalta i na druhé straně za faul na Žilu. Domácí exekutor Kučera se rovněž nemýlil a uklidnil svůj tým - 3:1. Tímto výsledkem také zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): Jsme spokojení s výsledkem i odmakaným výkonem. Soupeř z Břeclavi se prezentoval velmi dobrou kombinační hrou v pohybu a tím nám občas dělal starosti. Proto mě velmi těší, že jsme vítězství nad Lanžhotem potvrdili, protože to opět byl velice silný soupeř, který se určitě bude pohybovat v horní polovině tabulky. Týmový výkon opět podtrhli svojí efektivitou hráči "nahoře". A dnes bych chtěl pochválit Honzu Žilu konkrétně.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - V. Novák [-] , A. Dejl [-] , R. Turek [-] , L. Dočkal [-] - V. Hloušek [-] (76. J. Pavlík [-] ) , J. Bajer [-] (84. M. Šilhart [-] ) , D. Trinh [-] (90. J. Pabousek [-] ) , D. Fikar [-] (84. M. Cakl [-] ) - J. Žíla [-] (19. P. Karlík [-] ) , J. Kučera [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - K. Petrásek [-] (64. M. Skočovský [-] ) , J. Fiala [-] , P. Fojtík [-] , O. Konečný [-] (64. C. Hynek [-] ) , M. Kriston [-] , M. Mikáč [-] (37. T. Trčka [-] ) , M. Opina [-] (84. D. Malůšek [-] ) , J. Hloch [-] , J. Pluháček [-] , Š. Herman [-] (84. A. Souchop [-] )

ŽK: 31. D. Fikar , 73. V. Hloušek - 77. J. Fiala . ČK: 89. J. Hloch .
Hráči zápasu: J. Žíla .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - HOVORKA Miroslav, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra domácích

Chceme hrát v tabulce nahoře, navíc jsme povzbuzeni výhrou nad silným Lanžhotem. Doma ztrácet nemůžeme, ač soupeř vypadá letos silně, tak zvítězíme.

Tip: výhra domácích