2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 10:15

5.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velká Bíteš udolala Žďár


Branky


9

Bylo otázkou, jak se po pauze ukáží domácí. Jejich výkon nakonec stačil na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do utkání vstoupili raketově domácí a z první akce se dostali do vedení. Na konci kombinace se ocitl Krula a sám před gólmanem Hajným nezaváhal – 1:0. Úvodní branka samozřejmě ovlivnila další průběh prvního poločasu. Domácí celek se spíše zatáhl a dobře organizovanou defenzivou ztěžoval Žďáru cestu za případným vyrovnáním. Hosté zkoušeli hrozit po centrech nebo rohových kopech. V jedné takové šanci se ocitl po rohu Peňáz, ale jeho hlavičkový pokus šel těsně nad branku. První dějství tak skončilo ke spokojenosti domácích diváků jednobrankovým vedením.

Domácí si vedení pohlídali

Začátek druhého poločasu měl pro hosty mnohem pozitivnější nádech. Už po šesti minutách hry si střídající Kunstmüller potáhl balon k hranici velkého vápna a střelou k tyči vyrovnal - 1:1.Hosté se nadechovali k obratu, jenže krátce před uplynutím hodiny hry dostali druhý úder. Vitásek fauloval ve velkém čtverci a Sznapka z pokutového kopu vrátil domácím vedení – 2:1.V závěrečné půlhodině hosté tlačili a vypracovali si dvě velké příležitosti. Střelu Fialy ovšem v 70. minutě fantasticky vytáhl gólman Pelán. O chvíli později v 78. minutě dobře centroval z levé strany Dvořák, ale před Vitáskem vykopával balon na brankové čáře jeden z domácích obránců. Zbytek utkání si již domácí jedenáctka pohlídala a derby dotáhla do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Oba týmy jsou na podobné úrovni. Šance jsme měli my i hosté. Nakonec jsme byli o branku lepší.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Domácí hráli hrozně bojovně a nevypustili vůbec žádný souboj, což nám situaci stěžovalo. Po vyrovnání jsem věřil v obrat, ale pak jsme dostali další branku a už jsme se z toho nedostali.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Šperka [-] , P. Škuta [-] (87. R. Novotný [-] ) , P. Loup [-] , D. Moučka [-] , J. Dufek [-] , F. Krula [-] (69. A. Macek [-] ) , J. Sznapka [-] (85. L. Pelikán [-] ) , A. Merdita [-] , L. Daněk [-] , D. Bartoš [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - P. Fiala [-] , O. Růžička [-] (46. R. Kunstmüller [-] ) , T. Peňáz [-] , M. Zažímal [-] , S. Švoma [-] , D. Požár [-] , J. Henzl [-] (66. J. Dvořák [-] ) , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , P. Severa [-] (76. J. Šindelka [-] )

ŽK: 31. A. Merdita , 45. L. Daněk , 72. T. Šperka , 90. D. Bartoš - 45. S. Švoma , 79. J. Šindelka .
Hráči zápasu: M. Pelán , J. Sznapka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - ZAVŘEL Josef, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Radka Vazačová
Tip experta: výhra hostů

Otázkou bude, co udělala nucená pauza s domácí Bíteší. Žďár hraje velmi dobře. A i když bych výhru přála spíše domácím, všechny body si odvezou hosté.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů