2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bystřice v závěru otočila derby


Branky


9

Hosté dlouho vedli, ale Prášil se Sklenářem duel v závěru otočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Fotbalisté Žďáru měli do sobotního utkání doslova raketový vstup. Už po třech minutách využil Šerý zaváhání domácí obrany a sólový nájezd s ledovým klidem proměnil - 0:1. A žďárští fotbalisté měli i další příležitosti. Chvíli po vedoucí brance šel sám na branku Severa a ani další šance Šerého zůstala nevyužita. V poslední šanci prvního poločasu se ještě objevil Sodomka, ale také neuspěl. Domácí hrozili celý první poločas jen ze standardních situací.

Domácí v závěru otočili

Druhý poločas se hrál důrazný fotbal, který dlouho nepřinášel žádné šance. Domácí pokračovali v bojovném fotbalu a zaměřovali se na standardní situace, které jim ale nevycházely. Rozhodlo se tedy až v poslední desetiminutovce. V 80. minutě Prášil nepovedeným centrem od pomezní čáry zaskočil Jíchu a vyrovnal - 1:1. Za chvíli mohl rozhodnout Trojánek, ale sám před brankářem zamířil vedle. Rozhodla až 91. minuta, kdy nařízený pokutový kop proměnil Sklenář - 2:1. Derby tak vyhrála před 150 diváky domácí Bystřice.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Utkání by slušela remíza, ale zdálo se mi, že jsme přece jen chtěli vyhrát o něco více než soupeř. Pro nás to jsou velmi cenné body. Zápas jsme odmakali a přišlo mi, že jsme měli v závěru fyzicky navrch.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Kdyby jsme po poločase vedli o tři branky, tak by se nikdo nemohl divit a bylo by hotovo. Takhle jsme domácí pustili do hry a závěr jsme vůbec nezvládli. Zápas rozhodla naše mizerná produktivita.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - D. Čech [-] (67. D. Buršík [-] ) , L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , M. Svoboda [-] , F. Adamec [-] , A. Jiránek [-] (67. Š. Buršík [-] ) , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , P. Blaha [-] , R. Sklenář [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Šindelka [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] (46. L. Trojánek [-] ) , M. Zažímal [-] , D. Požár [-] , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , J. Dvořák [-] , P. Fiala [-] , S. Švoma [-] (58. R. Kunstmüller [-] )

ŽK: 13. M. Malý , 74. M. Prášil , 82. M. Svoboda - 20. Č. Vitásek , 74. P. Severa , 90. P. Fiala .
Hráči zápasu: R. Sklenář , F. Adamec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanák Petr - KOLÁČEK Jan, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Roman Sabler
Tip experta: výhra domácích

Derby vyzní pro domácí.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů