2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia opět plně bodovala


Branky


10

Slavia u Malého jezu hostila druhé českobudějovické derby v řadě, tentokrát přijela suchovrbenská Lokotka. Oba týmy si chtěly připsat nějaké body a posunout se do bezpečnějších zón tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v prvním poločase ujali vedení

Zápas začal zhurta a hned ve 3. minutě otevřel skóre hostující Choutka. Domácí zaspali při autovém vhazování, hosté dostali míč do vápna a osamocený zmíněný Choutka uklidil bezpečně za záda bezmocného gólmana domácích. Domácí se však rychle otřepali a již v 11. minutě srovnali skóre na 1:1, když po trestném kopu ze strany vápna uklidil míč do brány hlavou Petr Kindermann. Poté se hra vyrovnala a náznaky šancí se střídali na obou stranách, nicméně žádná nestála za větší zmínku. Do kabin však šla šťastnější Slavie, jelikož po kombinaci středem a průnikové nahrávce uklidil míč do sítě Bravenec na 2:1.

Diváci se žádné další branky nedočkali, avšak vyloučení domácího trenéra ano

Když se ve fotbale říká, že zápas nepřinesl příliš krásy, pak druhá půle na Koháči nepřinesla krásu vůbec žádnou. Druhé dějství se odehrávalo v bojovném duchu, hosté si vytvářeli pouze platonický tlak. Domácí se snažili hrát na brejky. Jeden mohl proměnit Kindermann, druhý Korbel, oba však zvolili špatné řešení. Největší šance hostů se zrodila na konci utkání, když po rohovém kopu propadl míč na zadní tyč, kde hostujícího útočníka vychytal brankář Rychlý. Vetší emoce ve druhém poločase tak vzbudilo pouze vyloučení domácího trenéra po slovní přestřelce s čárovým rozhodčím. Domácí doslova ukopali tři body, podruhé za sebou bodovali naplno a odpoutali se z poslední příčky. Hosté se stále drží v klidném středu tabulky. V dalším kole čeká Slavii utkání v Lišově a Lokomotivu budějovické derby s Nemanicemi.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Chtěli jsme potvrdit tři body ze zápasu s Nemanicemi, což se nám povedlo. Zápas nebyl nijak pohledný, spíše se bojovalo o každý metr hřiště. Určitě nás i takovéhle vítězství povzbudí a budeme se snažit navázat výsledkově v Lišově, kde nás určitě nečeká nic lehkého.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - R. Toman [-] , P. Kindermann [-] (80. J. Korbel [-] ) , K. Dvořáček [-] (92. J. Pinc [-] ) , V. Bravenec [-] (59. P. Snížek [-] ) , O. Kindermann [-] , P. Rajzl [-] , J. Voldán [-] , P. Lhoták [-] (46. M. Slípka [-] ) , J. Klíma [-] , M. Bohůnek [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - V. Leština [-] , S. Nechuta [-] , P. Kamiš [-] , C. Novotný [-] (59. J. Wenzl [-] ) , O. Hladík [-] , P. Tomášek [-] (80. P. Hrabica [-] ) , O. Voneš [-] (65. J. Janů [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , M. Wenzl [-] (68. M. Sudek [-] )

ŽK: 70. M. Bohůnek , 92. M. Slípka - 76. V. Leština , 88. S. Nechuta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - TALÍŘ Milan, HUČÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Libor Pechoč
Tip experta: výhra hostů

Slavia se sice pomalu herně zvedá, ale Lokotka potvrdí formu z posledních zápasů a těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů