J. Fic 23.
1:1
(1:1)
20. M. Pavel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice vezou bod z Chvalšin


Branky


23. J. Fic - 20. M. Pavel
17

Hrdějovice zatím v nové sezoně podávají kvalitní výkony a tak parta kolem kapitána Přemysla Kukačky chtěla přivést i body z Chvalšin. Chvalšiny hodně bojují v sezoně se spoustou absencí a výjímkou nebyl ani tento zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Pavel poslal hosty do vedení, za domácí srovnal Fic

První poločas se odehrával převážně na polovině hostů, kteří branku domácích prakticky neohrožovali, přesto se však dostali hosté z Hrdějovic do vedení, a to poté kdy přímý kop trefil domácí zeď a odrazil se naprosto ideálně k nohám hostujícího útočníka M. Pavla, který šancí nepohrdl a míč uklidil ve dvacáté minutě do sítě. O tři minuty později domácí vyrovnali, když několikrát trpělivě přesunovali míč po šířce hřiště, ten se dostal k P. Zwifelhoferovi, který jej potáhl, naznačil střelu a poté časovanou přihrávkou dal do náběhu J. Ficovi, který v ne úplně jednoduché pozici vystřelil velmi kvalitně a střelu umístil do protipohybu brankáře a vyrovnal.

V prvním poločase domácí zahazovali stoprocentní šance, po gólu volal zejména únik R. Kaprála, střela J. Podhory, obstřel L. Fučíka, nebo další stoprocentní šance R. Kaprála, k němuž propadl míč po standardce, ale nezakončil do odkryté branky. Domácí předvedli v první půli několik pěkných fotbalových akcí, mohli zápas v klidu v prvním poločase rozhodnout, ale své šance neproměnili.

Branka už nepadla

Druhý poločas byl celkově vyrovnanější, domácí měli mírnou územní převahu, ale také jim docházeli síly a šance na vstřelení branky si vytvořili oba týmy. Hosté zahrozili zejména dvakrát po centru, kdy zakončení ale nemířilo mezi tři tyče a jednu z nebezpečných střel hostů výborným zákrokem vyrazil domácí brankář M. Kamenský. Domácí nebyli naopak dostatečně přesní ve finální fázi, buďto nedali kvalitní finální přihrávku nebo nezpracovali v rozhodující chvíli dobře míč. Střely domácích zblokovala hostující obrana nebo si poradil hostující brankář.

Lze říci, že remíza je ziskem pro hosty a domácí dva body ztratili a litují, že nedosáhli na první výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Michal Postl (kapitán): Naše problémy se sestavou jsou bohužel již spíše pravidlem než výjimkou a není to veselé. Ráno před zápasem nás nebylo ani jedenáct, naštěstí jsme přemluvili tři kluky, kteří už aktivně delší dobu nehrají, a byli jsme rádi, že nám pomohli. V. Decarli přijel přímo z dovolené a po 700 kilometrové cestě vyskočil z auta rovnou do kopaček. P. Sluka šel na zápas rovnou po noční a takto bych mohl pokračovat. S ohledem na problémy se sestavou jsem byl potěšen, jak jsme zápas herně zvládli a první půle byla z naší strany kvalitní a určitě koukatelná. Sice jsme dostali nešťastný gól, ale hráli jsme prakticky na polovině hostů a dobře kombinovali. Naší bohužel tradiční bolestí je neschopnost proměnit i ty nejvyloženější šance. Sám ale vím, že dát gól je těžké, nejsem žádný střelec a není důvod nikoho hanit. Mrzí nás to ale všechny, protože jsme mohli zápas v první půli rozhodnout a hrát úplně v klidu. Druhá půle již byla vyrovnanější, my jsme drželi více míč, soupeř hrál více na brejky, šance byly na obou stranách, nám taky trochu došly síly, což souvisí s výše uvedenými problémy s kádrem. Je škoda, že máme jenom bod, bohužel to do tabulky moc nepřibývá. Troufnu si říci, že takovýto zápas se šancemi, které jsme měli, by jiné týmy v soutěži jasně vyhrály, ale nám se to, doufám, že zatím, nedaří.

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Do Chvalšin jsme jeli v trochu oslabené sestavě, ale každý týden někdo chybí, takže nic nového. Soupeř hrál od začátku aktivněji, nám naopak chyběl pohyb, větší ochota udělat krok navíc. Do vedení jsme šli paradoxně my, když po trestném kopu a šťastné teči se odrazil míč k M. Pavlovi a ten otevřel skóre. Netrvalo dlouho a hned bylo vyrovnáno, když na kolmici středem hřiště si naběhl Fic a nezaváhal. Další šance v první půli Chvalšiny nevyužily. Druhá půle byla vyrovnaná, ale ani jeden tým už gól vstřelit nedokázal. Jak nám, tak domácím chyběl klid ve finální fázi.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
M. Kamenský [-] - J. Podhora [-] (70. K. Kotlár [-] ) , V. Aust [-] , V. Decarli [-] (90. M. Kamenský [-] ) , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] (79. L. Lamač [-] ) , L. Fučík [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - O. Lipold [-] , M. Pavel [-] , J. Turek [-] , M. Winkler [-] , J. Knotek [-] , P. Kukačka [-] , Z. Filípek [-] (72. J. Melichar [-] ) , M. Tressl [-] , F. Leiš [-] (83. J. Ambroz [-] ) , M. Hrdlička [-] (34. L. Kaisler [-] )

ŽK: 64. J. Podhora - 64. Z. Filípek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - KEMÉNY Zdeněk, MATOULEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Minulé kolo ukázalo, že se dokážeme sejít ve vynikajícím počtu. A solidní fotbal jsme dokázali zahrát proti celkům, které byly předem favorizované. Věřím, že máme na to, abychom urvali první výhru.

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Hrdějovice mají letos zatím poměrně dobré výsledky a myslím si, že i tentokrát získají na půdě Chvalšin 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích