1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd doma neuspěl


Branky


17

Kamenný Újezd se pyšní nejlepší defenzivou v soutěži. Ta tentokrát čelila mladíků z rezervy Malše Roudné a těm se podařilo dvakrát zatížit konto domácích a odvézt všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu bylo Roudné více na balónu, ale první poločas byl na šance chudý. Výjimkou byla gólová střela Dominika Šrámka, který ze střední vzdálenosti vymetl šibenici a brankář Dudák byl bez šance 0:1.

Domácí tým vyrovnal, ale Jaroslav Král zajistil všechny body pro hosty

Druhá půle začala tak jako probíhala ta první. Roudné mělo platonický tlak a Kamenný Újezd nadále bojoval, až se mu podařilo vsítit gól. Po chybě v obraně se na dvakrát do míče opřel Daniel Průdek a propálil míč za Hošnova záda 1:1. Domácí tým se ovšem z vyrovnání neradoval dlouho. Nedorozumění domácí obrany využil Šrámek, kdy šel sám na Dudáka a trefil zadní tyč. Pohotovou dorážkou zařídil vedení dorostenec Jaroslav Král a vrátil Roudnému vedení. Roudné už si vedení pohlídalo a odvezlo si tři body domů.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Zápas byl takový jaký jsme očekávali. Tři body jsme si zasloužili jako tým a odměnili se tak za dobrou práci v tréninku. Teď už zase musíme dát hlavy dolů a poctivě se připravit na Dříteň.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - J. Komberec [-] (72. L. Prokeš [-] ) , M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] , M. Samborský [-] - J. Rožboud [-] (75. M. Sládek [-] ) , J. Havlíček [-] , A. Černý [-] , D. Průdek [-] - A. Prokop [-] , V. Kotalík [-] -

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - D. Zíka [-] , P. Trnka [-] (52. F. Podlaha [-] ) , L. Nekvinda [-] (58. J. Král [-] ) , D. Šrámek [-] (89. J. Hošna [-] ) , L. Wohlgemuth [-] , A. Goretki [-] , F. Pazourek [-] , R. Bilas [-] , J. Tomášek [-] (75. A. Stankay [-] ) , D. Hrouda [-]

ŽK: 60. D. Průdek - 67. R. Bilas .
Hráči zápasu: A. Prokop - R. Bilas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - ZABILKA Luboš, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Do Kameňáku jedeme jednoznačně vyhrát. Bude to bitva, ze které si přivezeme tři body domů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza