R. Hudec 27.
R. Hudec 33.
J. Koch 86. (p.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec si doma poradil s Frymburkem


Branky


27. R. Hudec , 33. R. Hudec , 86. J. Koch (p.)
20

Sedlec po debaklu z pohraničí z posledního kola si chtěl spravit chuť na domácí půdě proti Frymburku. Domácí však neměli nikoho na střídání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Radka Hudce znamenaly pohodlné vedené domácích

První minuty napověděly, kdo bude diktovat tempo. Sedlečtí byli více při chuti a snažili se postupnou kombinací dostat na dostřel soupeřovi branky. To se i párkrát povedlo, ale střely letěly buď mimo branku, nebo byly slabé a brankář Budík s nimi neměl sebemenší problém. Hosté hrozili pouze ze standardních situací. Po jedné takové mohli jít do vedení, kdy se odražený míč odrazil k úplně volnému Brůhovi, toho však z bezprostřední blízkosti fantasticky vychytal brankář Hanzal, který to měl o to víc těžší, neboť střelu ještě tečoval domácí obránce. To první branku utkání vsítili Sedlečtí ve 27. minutě, kdy Ma. Pešek výbornou přihrávkou vybídl ke skórování Radka Hudce, který nepohrdl a skóroval - 1:0. Šest minut nato tentýž hráč šťastnou skoro až couravou střelou překvapil všechny zúčastněné a bylo to 2:0. Domácí si hlídali vedení, drželi míč a snažili se přidat další branku, ale hostující obrana odolala, a tak první půle skončila dvoubrankovým vedením domácího týmu.

Sedlec přišel o zraněného Hovorku a dohrával v desíti

Druhý poločas začal nešťastně pro Lukáše Hovorku, který při jednom z prvních nákopů špatně došlápl a poranil si koleno. Ve hře byly dokonce nosítka a jelikož Sedlečtí neměli náhradu, museli dohrávat téměř celý druhý poločas v deseti mužích. Hosté se snažili co nejrychleji korigovat výsledek utkání a přitahovali šroubky, ale domácí odolávali. Dokonce mohli jít po hodině hry do tříbrankového vedení, kdy unikl hostující obraně Lukáš Koňarík, ale jeho obstřel orazítkoval břevno. Frymburští měli obrovskou příležitost z volného kopu z kraje šestnáctky, ale tečovanou střelu parádní robinzonádou vytáhl František Hanzal na roh. Domácí se výborně pohybovali a častokrát zmařili Frymburku příležitost už v zárodku. V 85. minutě nakopl míč Marek Samohejl k levému rohu velkého vápna, kde Lukáš Koňarík vybojoval míč nad hostujícím brankářem, který ho rukama podrazil a pískala se penalta. Tu bezpečně proměnil Jiří Koch a domácí vedli 3:0. Vzápětí, ještě před rozehrávkou, byla k vidění kuriózní situace. Hostující Filip Mertl opustil bez ohlášení hřiště, za což uviděl druhou žlutou kartu a tedy i červenou. Síly byly srovnány, ale už se nic zásadního nestalo, a tak Sedlečtí zvítězili 3:0.

zdroj:sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Jaroslav Zíka (kapitán): Náš trenérský štáb vyhlásil do konce podzimu jasné cíle, které velely získat s Frymburkem tři body. Do zápasu jsme vstupovali bez čistokrevného útočníka a v okleštěné sestavě, která zahrnovala pouhých 11 hráčů. Museli jsme udělat nějaká provizoria, která se nakonec ukázala jako šťastná. Zápas jsme zahájili aktivně, byli jsme lepší na míči a tlačili jsme se k bráně hostí. Trpělivě jsme zakládali útočné akce a vzadu jsme pozorně bránili. Za stavu 0:0 nás podržel brankář Hanzal, který reflexivně chytil střelu hostí po rohovém kopu. Chybějící útočníky nahradil v prvním poločase sváteční střelec Hudec. Dvěma góly nás nasměroval ke třem domácím bodům. To, že umí dávat góly, víme a jsem moc rád, že to v sobotu potvrdil. Druhý poločas začal pro nás nešťastně. Hned po rozehrání se nám zranil stoper Hovorka. Snad poprvé v sezoně jsme postavili tradiční stoperskou dvojici Hovorka – Koch, která ale vydržela pouze poločas. Moc Lukášovi přeji, aby se co nejrychleji vrátil. Zbytek zápasu jsme tak dohrávali v deseti hráčích, což mě mrzí hlavně kvůli domácím fanouškům. Obraz hry se změnil, většinu druhého poločasu jsme se bránili a snažili se odolávat tlaku hostí. Zhluboka jsme si oddechli zejména při tečované střele z trestného kopu, kdy brankář Hanzal vytáhl neuvěřitelný zákrok. I tak jsme si dokázali vypracovat brejkové příležitosti, o které se starali především Koňarík s Peterkou. Koňarík trefil břevno a nakonec se nám dokonce povedlo po chybě brankáře hostí dát i třetí gól z penalty.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): V první řadě bych chtěl za mančaft poděkovat našemu zraněnému útočníkovi Standovi Budíkovi, který zaskočil v bráně. Bohužel jsme si nechali utéct první poločas a nechali jsme domácí dvakrát skórovat po našich chybách. Ve druhém poločase šli domácí brzo do deseti kvůli zranění hráče, což nás vrátilo do zápasu. Nemám informace, o jak vážné zranění jde, přejeme brzké uzdravení. Povedlo se nám sice snížit, ale gól neplatil kvůli ofsajdu a víc už jsme si nevypracovali, měli jsme spíš optický tlak. Naopak jsme ještě další chybou darovali domácím třetí gól. Zasloužená výhra domácích.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Hovorka [-] , M. Samohejl [-] , J. Koch [-] , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , Z. Rýpar [-] , M. Peterka [-] , R. Hudec [-]

FC Šumava Frymburk
S. Budík [-] - F. Malina [-] , J. Šisler [-] , L. Matúš [-] , J. Ribár [-] , F. Mertl [-] , M. Mrázik [-] (46. Z. Šlak [-] ) , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] (68. M. Micák [-] ) , R. Mertl [-] , L. Brůha [-] (79. T. Vacula [-] )

ŽK: 41. F. Mertl , 84. J. Ribár . ČK: 88. F. Mertl .
Hráči zápasu: F. Hanzal , R. Hudec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Frček Filip - CIMRHANZLOVÁ Edita, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 05:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 00:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 20:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 13:07
Miroslav Turek

Expert: Josef Boček
Tip experta: výhra domácích

Sedlec doma odčiní porážku z minulého kola a vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:29

Tip: výhra hostů

5 zápasů jsme nedostali gol, hrajeme hlavně zodpovědně zezadu. V Sedleci budeme chtít vyhrát a taky vyhrajeme. 0:3

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 07:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2021 09:30

Tip: výhra hostů