2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 15:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhenice se po výhře v dohrávce s Dražejovem posunuly do čela tabulky


Branky


22

Dohrávka 3. kola přinesla souboj o první místo tabulky. Do čela se mohly při svém vítězství posunout oba kluby, jak domácí Lhenice, tak hostující Dražejov, kterému by stačila i remíza. Domácí ale utkání zvládli dobře a díky třem získaným bodům získali první místo pro sebe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se do vedení dostali domácí

V herně vyrovnaném úvodu vycházely oba týmy z pozorné defenzivy, a tak vyložené brankové možnosti oboustranně nevznikaly. Postupem hracího času se více prosazovali domácí, Lheničtí, kterým se dařila kombinační hra za pohledných akcí. Do zakončení se dostávali důrazný Mahák, ale i Balogh, Mrkvička a Schön. Akce připravovali z druhé vlny především v roli tvůrce hry Pavel Prenner, také i Fišer, kdy i oni se snažili o střelecké zakončování.

 

Ve 31. minutě již gólově udeřilo. Po dlouhém autovém vhazování se balón dostal k Baloghovi, od něho nahrávkou k Jiřímu Schönovi, jehož přesná střela odrazem od tyče skončila v síti a domácí šli do vedení – 1:0.

 

Hned poté ve 33. minutě, po lhenickém presingu, se ve velké šanci ocitl Balogh, ale ač sám před gólmanem, poslal míč těsně mimo branku.

 

Dražejovičtí, ve snaze po vyrovnání, počali mít přeci jen o něco více ze hry, byli útočnější, avšak lhenická obrana i s gólmanem byla spolehlivá, ač i tentokrát doznala další nucené změny. Tentokrát vedle stoperů Josefa Prennera s Davidem Kišem a i Dominikem Kišem na druhém krajním beku vypomohl Beran, jinak halv, a na novém postu zahrál velice dobře.

 

Lhenický celek, jemuž v této fázi hry dobře fungovala i týmová defenziva, soupeře do žádných vyložených brankových možností nepouštěl, občas i nebezpečně ohrozil dražejovickou branku, aby do poločasové otáčky odcházel s jednogólovým náskokem.

Ve druhém poločase přidaly Lhenice ještě jeden gól

V počátku druhého poločasu, po zaváhání lhenické obrany, měl hostující tým blízko k vyrovnání při úniku jeho hráče, ale gólman Plojhar byl úspěšným zákrokem proti.

 

V dalším průběhu hry ale již domácí získávali na herní převaze, při nadále dařící se kombinaci byli více v držení míče a vznikající útočné akce i střelecky častěji zakončovali, než v předcházejících zápasech.

 

V 62. minutě, po rohovém kopu, se balón dostal k Fišerovi, který jej střelou vyslal na branku a Pavel Prenner tečí usměrnil do sítě – 2:0.

 

Po druhé dosažené uklidňující brance postupně tlak Lhenických narůstal, přibývalo gólových možností, především v blížícím se závěru i závěru samotném, kdy neproměněny zůstaly i ty z kategorie tutovek, zejména dvě střídajícího Ladislava Burdy.

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Jan Bumba: "Domácí lhenický tým za celkový herní projev i nasazení bral všechny body zcela zaslouženě. Výhru v dohrávce, která jej poslala na 1. místo v tabulce, by nyní měl v 8. kole potvrdit doma s druhým Vacovem."




Sestavy


SK Lhenice
T. Plojhar [-] - D. Kiš [-] , D. Kiš [-] , J. Schön [-] (80. L. Burda [-] ) , J. Prenner [-] - J. Beran [-] , J. Mrkvička [-] (90. P. Sládek [-] ) , M. Fišer [-] - M. Mahák [-] , L. Balogh [-] (75. J. Pokorný [-] ) , P. Prenner [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - V. Hozman [-] , T. Hrčka [-] , F. Brázda [-] , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] , M. Mertl [-] , M. Bračok [-] , P. Poláček [-] - D. Pojsl [-] (84. J. Kalous [-] ) - K. Řezníček [-] (73. J. Topinka [-] )

ŽK: 45. T. Hrčka , 52. P. Drnek .
Hráči zápasu: J. Beran - M. Bračok .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Hučík Michal - ZABILKA Luboš, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Peckáři vstoupili do fotbalové sezóny skvěle a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že urveme další body, ale bude to hodně vyrovnané utkání.

Tip: výhra domácích