9:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice doma deklasovaly Stachy


Branky


12. P. Průcha , 20. K. Hanzlík (p.) , 26. P. Průcha , 30. M. Ráž , 44. O. Páca , 51. K. Hanzlík (p.) , 68. V. Mach , 76. O. Páca , 89. L. Sejkora
20

Bělčice doma přivítaly poslední Stachy. Hned od úvodu bylo jasné, kdo bude na hřišti dominovat. Domácí byli jasně lepší a v prvním poločase nastříleli pět branek. V druhém dějství přidali domácí hráči další 4 branky a uzavřeli skóre na 9:0. Stachy tak nadále zůstávají bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Bělčice rozhodly o vítězství

První branku utkání přinesla 12. minuta. Ondřej Páca přehodil v šanci gólmana a Patrik Průcha uklidil balón do prázdné brány - 1:0.

 

Ve 20. minutě se odehrála další důležitá situace ve vápně hostujícího týmu. Bělčický Martin Ráž byl stažen a sudí odpískal penaltu. Karel Hanzlík ji bezpečně proměnil a zvýšil už na 2:0.

 

Hned za šest minut už byl rozdíl ve skóre tříbrankový. Jakub Vejšický poslal z pravé strany balón do vápna a Patrik Průcha ho uklidil do branky. Vstřelil tak svůj druhý gól v zápase - 3:0.

 

Čtvrtá branka domácích Bělčic přišla ve 30. minutě. Martin Hrkel vyslal do samostatného úniku Martina Ráže a ten obstřelil gólmana 4:0.

 

Těsně před pauzou, ve 44. minutě, přidali domácí ještě jednu branku. Martin Ráž se uvolnil na levé straně, odcentroval a Ondřej Páca na zadní tyči zakončil do sítě 5:0.

Ve druhé půli domácí přidali další góly

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první. Další branku Bělčice přidaly v 51. minutě. Zákrok na Jakuba Houdu byl vyhodnocen jako penaltový. Kapitán Karel Hanzlík se opět nemýlil a zvýšil na 6:0.

 

Na další branku čekali diváci do 68. minuty. Ondřej Páca přistrčil balón Václavovi Machovi a ten pěknou střelil zvýšil na 7:0.

 

V 76. minutě přidaly Bělčice už osmý gól. Martin Ráž postupoval z pravé strany na branku a připravil gól pro Ondřeje Pácu - 8:0.

 

Poslední brannka domácícho týmu i celého utkání padla v 89. minutě. Martin Ráž odcentroval a Ladislav Sejkora hlavou uzavřel skóre na 9:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš: "Rozhodli jsme během dvaceti minut, pak už se zápas jen dohrával. Naše převaha byla výrazná, soupeř měl jedinou šancí za stavu 5:0, ale gólman Dražan si poradil. Skóre mohlo být i vyšší. Smůla je, že jsme přišli kvůli zranění o Heveru. Naše hra je dobrá, jen bychom potřebovali dávat góly i v jiných zápasech."




Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] (76. L. Sejkora [-] ) - K. Zeman [-] , P. Průcha [-] (53. V. Mach [-] ) , J. Houda [-] , M. Hevera [-] (76. M. Mach [-] ) , J. Vejšický [-] (56. J. Jelínek [-] ) , K. Hanzlík [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] , M. Ráž [-]

TJ Sokol Stachy
O. Kraml [-] - L. Hovorka [-] , F. Bílý [-] , V. Lukeš [-] , J. Mánek [-] , A. Lutovský [-] , D. Červený [-] (46. M. Kovář [-] ) , M. Rod [-] , T. Hošek [-] (84. L. Heidenreich [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 34. M. Ráž , 81. O. Páca - 60. J. Dvořák .
Hráči zápasu: O. Páca - V. Lukeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARVA Karel - PEČENKA Miroslav, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bělčice doma potvrdí roli favorita.