M. Švarc 62. (p.)
A. Lutovský 78.
2:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Stachy nestačily na Volyni a vysoko prohrály


Branky


62. M. Švarc (p.) , 78. A. Lutovský - 22. P. Hájek (p.) , 61. P. Temňák , 66. P. Temňák , 69. A. Mack , 80. J. Procházka , 83. R. Slavík
19

Poslední tým tabulky, Sokol Stachy, přivítal na svém hřišti Volyni. Ta si se svým soupeřem poradila převdevším díky výborně zvládnutému druhému poločasu a získala tak další tři body do tabulky soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli skórovali jen hosté z penalty

Hned od začátku zápasu bylo vidět, že hosté z Volyně si do Stach přijeli pro všechny tři body. V utkání byli lepším týmem a bylo pouze otázkou času, kdy svou převahu potvrdí gólově.

 

Několik šancí sice Volyně neproměnila, ale ve 22. minutě se už radovala. Po faulu na Procházku v pokutovém území odpískal rozhodčí penaltu. K té se postavil Petr Hájek a bezpečně proměnil - 0:1.

 

Tímto momentem hosté výrazně polevili a iniciativu převzaly domácí Stachy. Do poločasu ale svou herní převahu nedokázaly gólově zužitkovat, a tak se šlo do kabin za těsného náskoku hostů.

Ve druhé půli bylo k vidění hned 7 gólů

Po přestávce byli znovu aktivnější hosté z Volyně. Hned po pauze se dostali do několika dobrých šancí, které ale zůstaly nevyužity. A to je muselo mrzet v 62. minutě, protože domácí útočník vystihl vystihl pomalou malou domů a byl faulován brankářem Mrázem. I domácí tak dostali výhodu penalty. Její exekuci si vzal na starost Martin Švarc a dokázal srovnat skóre zápasu - 1:1.

 

Volyňské ale tato situace konečně vyburcovala k vyšší aktivitě. Hned vzápětí z rozehrávky dokázala vrátit vedení zpět na svou stranu, když po úniku Procházky dorážel jeho vyraženou střelu Pavel Temňák - 1:2.

 

Tentokrát hosté po vedoucí brance nepolevili a naopak za chvíli přidali další dvě branky. Nejprve v 66. minutě zvyšoval na rozdíl dvou gólů opět Pavel Temňák a o tři minuty později upravil na 1:4 volyňský kapitán Antonín Mack.

 

V 78. minutě se znovu prosadili i domácí. Nedůrazné hostující obrany využil Adam Lutovský, který si ve vápně našel volný míč a dokázal snížit na 2:4.

 

Stejně jako po první brance Stach, i tentokrát Volyně odpověděla brankou hned z rozehrávky. Opět si vzal míč Josef Procházka, který domácím hráčům dokázal utéct, a tentokrát sám překonal brankáře Kramla střelou na zadní tyč - 2:5.

 

Skóre pak uzavřel v 83. minutě šestou brankou svého týmu volyňský Radoslav Slavík. Hosté se tak mohou radovat z důležitých tří bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle: "Domácí hráči se po nepovedených venkovních utkáních snažili aspoň trochu si udobřit místní fandy, ale jenom snaha je dneska na 1. B třídu málo. Celý 1. poločas byl vcelku vyrovnaný, hosté skórovali pouze v 21. minutě z pokutového kopu. Když po přestávce Švarc z penalty vyrovnal, zdálo se, že by nějaký bod mohl doma zůstat. Pak se však projevila nezkušenost Stach a hosté z rychlých brejků pohodlně třikrát skórovali. Na 2:4 ještě snížil další dorostenec Lutovský, ale Volyňští snadno pronikali do domácího velkého vápna a dvakrát překonali brankáře Kramla."

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "Od úvodních minut jsme byli jednoznačně lepším týmem. Domácí jsme k ničemu nepustili, naopak jsme si vytvořili několik dobrých možností. Úvodní branku se nám podařilo vstřelit ve 22. minutě. Od této branky jsme hráli hodně laxně, jako bychom vedli o několik branek. A domácí začali hrát lépe. Po přestávce jsme si řekli, že takto hrát nemůžeme a musíme na soupeře vletět a to se také povedlo. Během prvních dvou minut druhého poločasu jsme si vytvořili tři tutové šance, ale ani jednu se nám nepodařilo proměnit. V 62. minutě domácí útočník vystihl naši malou domu a postupoval sám na brankáře Mráze a ten ho fauloval v pokutovém území a domácí tuto příležitost využili. Tato branka nás konečně probudila. Hned z rozehrávky utekl Procházka a jeho střelu dorazil Temňák. O pár minut později jsme přidali dvě branky zásluhou Temňáka a Macka. V 78. minutě ještě domácí snížili. Naštěstí opět po rozehrávce utekl Procházka. O tři minuty později vstřelil poslední branku utkání Slavík a završil gólový účet utkání na 2:6."



Sestavy


TJ Sokol Stachy
O. Kraml [-] - D. Pek [-] , L. Hovorka [-] , I. Vrhel [-] , V. Lukeš [-] , J. Řezník [-] (55. F. Bílý [-] ) , A. Lutovský [-] , M. Švarc [-] , J. Pěnek [-] (85. M. Rod [-] ) , P. Foltýn [-] (72. T. Hošek [-] ) , J. Dvořák [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Pletka [-] , M. Malina [-] , V. Kucul [-] (80. R. Slavík [-] ) , J. Procházka [-] , M. Nový [-] , P. Hájek [-] , A. Mack [-] (74. T. Škopek [-] ) , F. Dlouhý [-] , R. Prihara [-] (85. D. Lackner [-] ) , P. Temňák [-]

Hráči zápasu: A. Lutovský - J. Procházka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vejčík Vít - RYNEŠ Vladimír, ANDRLE Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Stachy na svého soka ze Strakonicka stačit nebudou.

Tip experta: výhra hostů

Stachy budou mít i po osmi kolech pouze jeden bod. Volyně zvítězí.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Volyně soupeře ze Stach podcení a žadný body domů nepovezou.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů