1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2021 18:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Körner udržel nulu i v početní nevýhodě


Branky


22

Zruč o víkendu porazila na svém hřišti domažlickou rezervu a tak se dalo očekávat, že klub chytne formu i do dalšího utkání. Nicméně proti byla bolevecká obrana v čele s brankřem Körnerem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězná branka už v 10. minutě?

Lépe do utkání vstoupili domácí, kteří už v 10. minutě zásluhou Michala Pelnáře vstřelili jedinou branku utkání, což ale v té chvíli ještě nevěděli. Od té doby se pomalu začala hra přelévat na kopačky hostů, kteří se na umělém povrchu pomalu ale jistě rozehráli a začali svého soupeře tlačit do vápna. Jejich šance v prvním poločase však zůstaly nevyužité a do šaten šel šťastnější domácí klub.

Nesportovní chování se netoleruje

60 přítomných diváků bylo svědkem toho, jak hosté i ve druhé půli převzali iniciativu a mnohdy jen Körnerovy konečky prstů stály mezi úspěšným zakončením a slávou gólmana. A v tomto utkání vítězil domácí brankář. A to i přesto, že se v 57. minutě ze hřiště poroučel Jan Hibler, který za hrubě nesportovní chování, kdy dal soupeři hlavičku, vyfasoval rovnou červenou kartu.

 

Hosté pak v početní výhodě ale bušili "jak hluchí do vrat" a až do závěrečného hvizdu se jim nepodařilo změnit stav utkání. Bolevec tak mohl slavit ve svém nově zrekonstruovaném areálu první vítězství.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Do zápasu jsme nastoupili s cílem získat další body, ideálně plný počet a navázat tím na předchozí zisk. Začátek utkání se nám celkem vydařil a pramenila z toho první branka. Cca do 30. minuty bych řekl, že jsme byli lepším týmem, ale pak postupně převzali iniciativu hosté. Nástup do druhého poločasu nebyl ideální a vše vyústilo ve zbytečnou ČK po zásahu v přerušené hře. Od toho momentu jsme se už soustředili plně na defenzivu a s vypětím všech sil a patřičného štěstí se nám povedlo zápas vyhrát. Pochvalu zaslouží všichni hráči, protože odevzdali maximální nasazení a měli vůli zvítězit i v 10 hráčích. Soupeř byl fotbalový ale neměl střelecký den.

TJ Zruč
Ferenc Róth, trenér: Jednoduše řečeno, když nedáváme góly, nemůžeme vyhrát. Měli jsme několik brankových příležitostí, ve kterých je brankář podržel a i přes početní výhodu ve druhé půli jsem nebyli schopni dát ani jednu branku. Pro boleveckého brankáře to byl podle mě zápas sezóny. Červená karta za nesportovní chování jejich hráče byla pak zcela zasloužená. Chtěli jsme navázat na výhru s Domažlicemi, ale to se bohužel nepodařilo.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Šplíchal [-] (90. L. Běl [-] ) , J. Hibler [-] , J. Sinkule [-] , M. Žíla [-] , P. Dlesk [-] , K. Kepl [-] (66. P. Winkelhöfer [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Toman [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

TJ Zruč
D. Strejc [-] - P. Riedl [-] , V. Tobrman [-] , J. Šulan [-] (69. M. Hakr [-] ) , O. Mašek [-] (69. J. Kučera [-] ) , K. Kazda [-] , D. Mošna [-] , A. Král [-] , M. Fryček [-] , M. Lang [-] , P. Korous [-]

ŽK: 39. K. Kepl - 39. D. Mošna , 40. A. Král , 87. O. Mašek . ČK: 57. J. Hibler .
Hráči zápasu: J. Körner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pressl Václav - MIČAN Jan, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: František Copák
Tip experta: remíza

Zruč dokázala obrat adepta na postup, kterým je domažlické béčko. Proto věřím, že si odveze minimálně bod.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Těžká umělka, jsem sám zvědav jak tento Mač dopadne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích