0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov prolomil prokletí a ze Skalné veze všechny body


Branky


62. J. Kostka , 78. J. Kostka , 84. J. Kostka
6

Zeptejte se kohokoliv v A třídě, kde se těžko sbírají body, a téměř všichni odpoví, že ve Skalné. Ta měla navíc v zádech jednoznačnou výhru z prvního kola a tak se těšila, až bude v druhém kole hostit rezervu Ostrova, které se ve Skalné navíc dlouhodobě nedaří. Utkání navštívilo 91 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Od prvních chvil to byli hosté, kteří měli ze hry mnohem více a Skalná se snažila co nejrychleji rozkoukat a rovněž se dostat do utkání. Několik vytvořených příležitostí na straně Ostrova skončilo nevyužitých. V průběhu poločasu přišla jedna kratší pasáž, kdy se zničehonic dostali mnohem více do hry domácí a byli to oni, kdo dirigoval tempo. Ani Skalná ale z této optické převahy vytěžit nedokázala. V první půle tedy branka k vidění nebyla.

Efekt Kostka

Na lavici hostů byl připraven mladý a nesmírně talentovaný Jakub Kostka, který již měl z rána v nohách divizní utkání za A tým, ve kterém vstřelil dvě branky. A jak ukázal vývoj zápasu, právě Kostka se ukázal být klíčovým faktorem, když na hřišti nahradil Zdeňka Vlasáka, mozek týmu. V 62. minutě se hostům podařila pohledná kombinace na rohu velkého vápna, na jejímž konci stál Jakub Kostka a vstřelil první branku utkání. V 78. minutě se ostrovským podařilo své vedení navýšit. Ke střele z hranice vápna se neodhodlal nikdo jiný, než Jakub Kostka, a jeho přízemní střela zaplula přesně k tyči - 2:0. Aby potvrdil svou důležitost, rozhodl se Kostka přidat ještě jednu branku. Po naprosto parádní individuální akci dostal míč až do sítě, zkompletoval hattrick a uzavřel skóre zápasu na 3:0 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


FK Skalná
Jan Makovec (hráč, trenér): Soupeř byl lépe připraven a zaslouženě vyhrál.

FK Ostrov B
Štěpán Dvořák (trenér hostů): Tohle utkání se nám prostě povedlo. Od začátku se nám dařilo hrát to co jsme si řekli. Až na krátkou pasáž v prvním poločase jsme domácí k ničemu nepustili. Již v prvním poločase jme měli několik slušných příležitostí, které se nám bohužel nepovedlo využít. Do druhé půle jsme poslali Kubu Kostku, který měl v nohách 80 minut z ranního divizního utkání A týmu, ve kterém dvakrát skóroval. Svůj střelecký apetit si přivezl i do Skalné a třemi góly zastavil svůj sobotní gólový účet na čísle 5.



Sestavy


FK Skalná
J. Gembický [-] - P. Najman [-] , J. Cervan [-] , M. Cverčko [-] , V. Peterka [-] , F. Novák [-] (39. M. Kirch [-] ) , V. Šmat [-] , L. Makovec [-] , P. Blasl [-] , J. Makovec [-] , J. Jílek [-] (50. T. Pěček [-] )

FK Ostrov B
A. Josífko [-] - R. Lešťan [-] , F. Tomáň [-] , T. Váňa [-] , Š. Bílek [-] (78. D. Novotný [-] ) , Z. Vlasák [-] (46. J. Kostka [-] ) , P. Veselý [-] , L. Slavík [-] , L. Kunz [-] , M. Kiš [-] , T. Navrátil [-]

ŽK: 66. V. Peterka , 82. J. Cervan - 79. J. Kostka .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - PACELT Robert, SZENDI Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Tomáš Procházka
Tip experta: výhra domácích

Skalná letos bude velmi silná a jednoznačně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích