2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice loupily na půdě jemnických


Branky


9. T. Süssenbek , 88. O. Tesař - 13. M. Sobotka (p.) , 19. R. Valsa , 51. M. Laš , 76. R. Valsa , 90. A. Palát
15

Lídr soutěže dal pět branek a jasně ovládl šlágr kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Ten, kdo přišel na sobotní utkání, tak jistě nelitoval. Sice pro domácí krutý výsledek, ale hra měla oboustranou kvalitu. Jemnicko začalo aktivněji a bylo odměněno v 9. minutě, kdy brankář Laš po aktivním napadání Süssenbekem vyrobil chybu. Ten ho obral o míč a do prázdné brány pohodlně skóroval - 1:0. Hosté se vrátili do nerozhodného stavu hned ve 13. minutě. Po chytré kličce ve vápně byl faulován Valsa a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Sobotka Michal - 1:1. V 19. minutě hosté po faulu na půli a spící obraně domácích rychle rozehráli a výsledkem bylo vedení Valsou na 1:2. To Jemnicko lehce zaskočilo a aktivnější byli hosté. Hrálo se ovšem stále ve velkém tempu. Aktivní hosté se dostali do dobrých střeleckých pozic Sobotkou i Jaškem, ale Kopeček byl na místě. Na druhé straně se o vyrovnání mohl postarat Tesař, ale přímý kop zneškodnil Laš. V samém závěru se po centru objevil zcela sám před Lašem Menčík, bohužel hlavou mířil nad bránu.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhé půli se začalo opatrněji. Ovšem po zbytečném faulu domácích se k přímému kopu postavil Valsa. Jeho perfektní střelu s potížemi Kopeček vyrazil, jenže kochající se domácí obrana zákrokem nechala volný míč dorazit Lašem do brány - 1:3. Otevřená hra domácích začala skýtat více prostoru pro ofenzívní hráče hostí. Domácí několikrát podržel Kopeček. Ke snížení stavu měli za domácí blízko Křivánek s Tesařem. Ovšem i brankář Laš hosty podržel. Větší klid pro hosty přišel v 76. minutě, kdy jeden z domácíhch obránců pod tlakem zpětnou přihrávkou vybídl Valsu k sólu na Kopečka a ten si s tím poradil - 1:4. V 88. minutě po akci Křivánka a jeho centru hlavou se štěstím protlačil míč do brány Tesař Ondřej - 2:4. Konečnou podobu výsledku dal v nastavení Palát, kdy opět po zbytečně zbrklé rozehrávce od vlastní brány Jemnicka zachytil přihrávku Chatrný a vybídl zmíněného Paláta uzavřít střelecký účet zápasu - 2:5.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Výsledek zápasu je pro nás docela krutý. Nicméně musím své hráče pochválit za výkon. Konečně jsme hráli opět tak, jak bych si představoval. Samozřejmě ty chyby co jsme hostům nabídly, tak s takovou útočnou kvalitou si oni umí poradit. V tom se musíme ještě polepšit.

FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): S absencemi jsme si poradili na výbornou a borci, kteří čekali na svoji příležitost na lavičce, si zaslouží za svůj výkon v přetěžkém zápase velkou pochvalu.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - O. Tesař [-] , T. Bastl [-] , R. Menčík [-] , M. Hošek [-] (80. J. Kalášek [-] ) , D. Vacuška [-] , L. Niederhofer [-] (82. J. Kolář [-] ) - S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] - M. Jindra [-] (80. M. Sevelda [-] ) , T. Süssenbek [-] -

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Adam [-] (78. M. Matoušek [-] ) , A. Palát [-] , M. Dobeš [-] , A. Chatrný [-] (82. M. Laš [-] ) , M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] (90. M. Matoušek [-] ) , M. Němec [-] , R. Valsa [-]

ŽK: 19. V. Kopeček , 62. M. Hošek - 8. M. Adam , 43. M. Sobotka , 71. M. Němec .
Hráči zápasu: S. Křivánek , P. Tesař - R. Valsa , M. Sobotka , M. Jašek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - CHROMÝ Karel, BULÍN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 17:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:04
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 07:02
Martin Mužátko

Expert: Michal Fejt
Tip experta: výhra hostů

Za mě šlágr kola, kdy čekám zajímavé utkání s vítězným koncem pro Rapotice.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 13:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2021 16:50

Tip: remíza

Tip: výhra domácích