O. Růžička 75. (vl.)
1:1
(0:0)
80. V. Frieb
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár veze bod


Branky


75. O. Růžička (vl.) - 80. V. Frieb
11

Hosté se po vlastní brance rychle oklepali a vezou bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí nastoupili v okleštěné sestavě. Navíc se brzy zranil Jinek. Radešínka byla v úvodu lepším celkem. Hned ve 2. minutě našel Dvořák na zadní tyči Lhotáka, ale ten mířil vedle. Na druhé straně zahrozil Frieb, ale Petr byl pozorný. V 9. minutě našel Pulkrábek Dvořáka, ale to vychytal Balcar. Po další akci Pulkrábka byl v šanci Máček, ale i toho Balcar vychytal. Poté se hra srovnala a šance měli i hosté. Nejprve po rohu střílel Růžička vedle brány. V závěru první půle mířil Friebův projektil do tyče a druhou tyč nastřelil Sláma z dorážky.

Oba týmy přidaly po jedné brance

Po přestávce byli více na míči hosté, ale do větších šancí se dostávali domácí. Ve 48. minutě Dvořák přehodil Balcara, ale na brankové čáře zachránil hosty Machatka. V 58. minutě měl gól na noze Patrik Šoustar, ale z malého vápna mířil vysoko nad bránu. V 75. minutě Růžička z poloviny hřiště přihrával svému brankáři, Balcar míč nezachytil a domácí vedli – 1:0. Za pět minut ustál Frieb souboj s Novotným a z úhlu překonal Petra – 1:1. Na druhé straně poté mířil Dvořák v úniku vedle brány. V závěru ještě Peňáz našel Frieba, ale ten střílel nad bránu.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Ve slepené sestavě jsme nepodali špatný výkon. Bohužel jsme přišli o další tři hráče. Znovu jsme doplatili na neproměňování šancí. Třetí zápas za sebou vedeme, ale vždy necháme soupeře srovnat. To je velká škoda, ale i škola pro náš mladý tým. Snad se do příštího týdne někdo uzdraví.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Herně jsme si nepočínali špatně a většinu zápasu jsme byli aktivnější, soupeř však často hrozili z brejků. Co se tedy šancí týče, tak remíza je zasloužená, nicméně mě mrzí, že jako obvykle nedokážeme herní iniciativu více přetavit v góly. Snad se ze zápasu poučíme a za týden v odvetě zůstanou všechny body doma.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - J. Janů [-] , D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , L. Dvořák [-] , A. Jinek [-] (21. P. Šoustar [-] ) , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (63. J. Nejedlý [-] ) , I. Plhal [-] , J. Máček [-] , M. Drdla [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - V. Frieb [-] , D. Kulhánek [-] , B. Sláma [-] , J. Titauer [-] (79. P. Klouda [-] ) , J. Štíbal [-] (79. F. Chroustovský [-] ) , D. Musil [-] , O. Růžička [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , M. Pelikán [-]

ŽK: 58. D. Musil .
Hráči zápasu: I. Plhal - V. Frieb .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 08:32
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 08:00
Martin Mužátko

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: remíza

Pokud domácí opět podají nasazení a elán, tak na technický tým rezervy Žďáru by to mohlo na bod stačit.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 14:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:30

Tip: výhra domácích