Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kadaň, královna venkovních zápasů. Zničila i Modlany


4

Fotbalisté Kadaně nasázeli Modlanům šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozici krále venkovních zápasů potvrdili  v krajském přeboru fotbalisté Kadaně. Tatran vyhrál na půdě soupeře už šestý zápas, Modlany rozstřílel 6:0.

Domácí vedli už od 7. minutě po trefě Hlavatého, na další gól se ale čekalo dlouho. Přišel až po přestávce a Zralíkova povedená rána ze dvaceti metrů odstartovala střelnici hostů.  Hned po něm se totiž prosadil Valenta a hosté se po dvou slepených gólech položili. Další góly přidali Hlavatý, znovu Valenta a Kiliján.

 



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Kadaň
Pavel Kostrzewa, předseda klubu Tatran Kadaň: Jeli jsme do Modlan po sérii neúspěchů s obavami, ale po delší době jsme hráli v kompletnějším složení a bylo to znát. Jsme samozřejmě rádi za výhru, chceme se odrazit v tabulce někam výš, kde jsme byli třeba před měsícem. Zápas rozhodly dva slepené góly v úvodu druhé půle, domácí se pak sesypali. Tuhle sezonu jsme zatím nejlepší venkovní tým ze všech, dokonce jsme v této statistice na tom lépe než Domoušice. Naopak doma jsme nejhorší. Přitom sezony předtím to bylo přesně naopak. Snad to teď zlomíme, doma s Lovosicemi potřebujeme vyhrát, abychom měli klid.



Sestavy


TJ Baník Modlany
J. Šlitr [-] - V. Stožický [-] , J. Franc [-] , P. Verbíř [-] , M. Ludík [-] , M. Sigmund [-] (46. J. Helísek [-] ) , Z. Rollinger [-] (60. D. Pošta [-] ) , R. Kupka [-] , T. Vavrinec [-] , R. Rollinger [-] (46. L. Eminger [-] ) , J. Dolejška [-]

FK Tatran Kadaň
M. Hanuš [-] - D. Valenta [-] , V. Karban [-] , M. Belej [-] (73. V. Salač [-] ) , J. Řezníček [-] , D. Havliš [-] , V. Hyský [-] (73. J. Kiliján [-] ) , P. Janošík [-] , J. Zralík [-] , L. Hrubý [-] , Š. Hlavatý [-]

ŽK: 43. J. Franc , 65. V. Stožický , 73. J. Helísek , 88. L. Eminger - 22. D. Valenta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchánek Antonín - SLÍVKO Pavel, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:23

Tip: výhra domácích