D. Kalivoda 69. (p.)
P. Pavlík 79.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.11.2015 13:30

16.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy jsou po podzimu díky výhře nad Domažlicemi bronzoví


Branky


69. D. Kalivoda (p.) , 79. P. Pavlík - 49. P. Mužík
0

Velice zajímavý duel nabídly svým fanouškům v posledním podzimním kole Zápy. Týmu kapitána Kalivody se v letošní sezóně ČFL daří nad očekávání a patří od začátku soutěže mezi pět nejlepších týmů. Na druhou stranu Domažlice, které do Záp na závěr soutěže zavítaly, patří obzvláště silou svého kádru také mezi nejuznávanější týmy soutěže. Domácí prostředí je vždy výhoda a pro Zápské to platí dvojnásob, což se potvrdilo právě i ve vzájemném zápase obou mužstev. Tři body brali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Nástup do zápasu vyšel o něco lépe domácím, kteří sice trávili více času na soupeřově polovině, k ohrožení brankáře Šimana to ale nevedlo. Domažlice hru postupem času vyrovnala, ovšem se stejným výsledkem. Sestavu hostů opět posílil před zápasem plzeňský Egon Vůch a jeho přítomnost byla na hřišti znát. Po necelé půl hodině hry se dostal do zajímavého brejku, s jeho přízemní ranou si pak musel poradit až domácí gólman Straka. Obrovskou šanci přestáli domácí o něco později, když musel po rychlé akci hostů vykopávat míč z brankové čáry Pavlík. Na druhé straně pak odpovídal těsně vedle tvrdou ranou Kalivoda. První poločas tak gól nenabídl.

Exligisté rozhodli

To, čeho se diváci v prvním poločase nedočkali celých čtyřicet pět minut, dostali v poločase druhém naservírováno hned po třech minutách. Domažlice do druhé půle vlétli aktivněji než domácí a Petr Mužík je za to přesnou střelou zpoza vápna rychle potrestal – 0:1. Záhy mohl vyrovnat Kalaš, který ale ve slušné pozici uvnitř velkého vápna soupeřovu branku minul. Zápy se snažily o rychlou odpověď i dál a nakonec se jí také dočkaly. V šedesáté deváté minutě upadl v pokutovém území Kalaš a sudí Rejžek nařídil pokutový kop. Ty má v Zápech ve své kompetenci zkušený David Kalivoda, který přesnou střelou k pravé tyči opět prokázal, že je to správné rozhodnutí – 1:1. Zahanbit se nechtěl nechat ani další známý exligista v domácím dresu Petr Pavlík, který o deset minut později zařídil parádní dalekonosnou střelou obrat v zápase – 2:1. Do konce zbývalo něco málo přes deset minut a během nich už domácí své těsné vedení udrželi. Tím spíše, když hostující Fořt poslal svůj pokus o vyrovnání daleko mimo branku. Zápy tedy přezimují na krásném třetím místě tabulky, Domažlice končí na podzim páté.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - M. Doležal [-] , M. Kovařík [-] , V. Svoboda [-] , F. Hakl [-] - P. Pavlík [-] , P. Putz [-] , J. Jelínek [-] (88. O. Bejbl [-] ) , D. Kalivoda [-] (83. Z. Jemelík [-] ) , J. Kalaš [-] (90. J. Petržílka [-] ) - K. Hejný [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Braun [-] , A. Beránek [-] , O. Chocholoušek [-] , M. Bauer [-] - P. Mužík [-] , D. Čada [-] , L. Roubal [-] (76. M. Špírek [-] ) , D. Hradecký [-] (85. P. Javorský [-] ) , E. Vůch [-] - P. Fořt [-]

ŽK: 61. V. Svoboda - 89. P. Javorský .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rejžek Pavel - Průcha Miroslav, Kouba Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.