2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.11.2015 13:30

16.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Benátky přehrály Union a zaslouženě berou tři body


Branky


0

Divize a třetí liga jsou sice v hierarchii tuzemských fotbalových soutěží sousedé, přesto je mezi nimi vysoký kvalitativní rozdíl. Žádný z postupujících týmů tak nemá nikdy snadnou pozici a to platí i pro Benátky. Ty se přesto ve své třetiligové premiéře perou statečně a díky výhře na Unionem, uzavřeli podzim ziskem cenných tří bodů. Ani tým z Nového Bydžova však nemusí příliš smutnit, jeho pozice v klidném středu tabulky není vůbec špatná, vzhledem ke krizi, kterou si tým v průběhu soutěže prošel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škarecký v koncovce zklamal

Hned první minuta zápasu nabídla dramatickou situaci. Brankář Unionu Filip Nguyen totiž špatně odkopl míč a Škarecký jej zkusil pohotově přehodit, branku sice minul, bylo to ale pro hosty velké varování. Druhé varování přidal jen po dalších třech minutách Karásek, který zakončoval před prázdnou částí branky a ve vyložené šanci i díky kluzkému terénu minul. Tlak Benátek pokračoval a další velká šance na sebe nenechala dlouho čekat. Kubista přiťukl míč Škareckému a ten při pokusu obstřelit Nguyena branku opět těsně minul. Do třetice pak Škarecký prováhal svou šanci v patnácté minutě, když v gólové pozici opět nedokázal přesně zamířit při pokusu o lob. Poté se pomalu začali probírat i hosté, do velkých šancí se ale na rozdíl od svého soupeře nedostávali, prostor dostal naopak opět Škarecký. Ten si v třicáté páté minutě obhodil jednoho z bránících protihráčů a ocitl se tak tváří v tvář Nguyenovi. Asi už příliš nepřekvapí, že opět minul. Gól v síti Unionu už tou dobou opravdu vysel na vlásku, jen chvíli po Škareckém totiž zakončoval nebezpečně také Michal Sedláček a jeho pokus vykopli bránící hráči Unionu až z brankové čáry. Pomalu se už zdálo, že Nguyen svou branku opravdu začaroval a gól prostě neinkasuje, když se přihlásil o slovo Borovička. Ten si totiž parádně naskočil na centr od Sedláčka a hlavičkou k pravé tyči protrhl střeleckou smůlu svého týmu – 1:0. Do konce tou dobou už zbývalo jen pět minut, které proběhly v poklidu.

Domácí se už výhry nepustili

Ve druhém poločase zahrozili možná trochu překvapivě jako první hosté. Po jejich trestném kopu měl Michňa co dělat, aby ochránil svůj tým od inkasování branky. Standardní situaci z hranice velkého vápna měli hosté i po dalších třech minutách, Janda z ní však napálil míč pouze do zdi. Hra byla oproti prvnímu poločasu mnohem vyrovnanější, gólových šancí se však diváci ne a ne dočkat. Na jednu takovou došlo až necelých dvacet minut před koncem zápasu a Škarecký v ní konečně protrhl svou střeleckou smůlu, když si naskočil na další z dobrých centrů od Sedláčka a uklidil jej do sítě – 2:0. Škarecký mohl po minutě přidat i další branku, po přihrávce Synka ale pálil pouze do boční sítě. Dvě velké šance domácích pak nedokázali proměnit ještě Mbah se Synkem, příliš trápit je to ale nemuselo. Benátky svého soupeře přehrály a připsaly si tak zasloužené tři body.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Borovička [-] , M. Karásek [-] , A. Křapka [-] , M. Horák [-] - M. Sedláček [-] , S. Smetana [-] (80. J. Sudek [-] ) , M. Sedláček [-] (84. T. Mbah [-] ) , V. Kubista [-] , P. Klain [-] (67. J. Synek [-] ) - M. Škarecký [-] (90. M. Ansuma [-] )

Union 2013
F. Nguyen [-] - D. Nobst [-] , P. Besta [-] , T. Živnůstka [-] (76. T. Dudla [-] ) , R. Žalman [-] - V. Šimeček [-] , E. Kwame [-] , J. Macháček [-] , P. Janda [-] , O. Janouch [-] (72. O. Kraják [-] ) - Z. Pago [-] (58. P. Motyčka [-] )

ŽK: 85. M. Karásek , 88. M. Horák - 63. P. Besta .
Místo: Letní stadion / tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kalenda Jan - Ulrich Tomáš, Petřík Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.