Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krize v Brozanech trvá i po zápase s Benátkami


Branky


0

Velmi nepříjemnou sérii zažívá ve třetí lize nováček soutěže z Brozan. Už dlouhých devět zápasů v řadě musel skousnout hořkost porážky a to včetně jejich posledního střetnutí doma s Benátkami. Brozany tak stále zůstávají na posledním místě třetiligové tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené branky určily osud zápasu

Ačkoli byli ze začátku domácí mírně aktivnějším týmem, do větších šancí se nedostávali. Gólové parametry tak měl až pokus Bendy, který mířil v pokutovém území těsně mimo. To zafungovalo na hosty jako facka a odpověď tak přišla hned po minutě, kdy musel proti povedené hlavičce Kubisty zasahovat až Starczewski. Jeho efektní zákrok napodobil za pět minut i na druhé straně Michňa, který se vytáhl proti druhé hlavičce Bendy. Třetí šancí v řadě pak byla opět hlavou, tentokrát domácího Šollara, který však rozvlnil brankovou síť pouze z boku. I tentokrát přišli hosté s odpovědí a to ke své radosti už konečně gólovou. Michal Sedláček přebral míč na velkém vápně a pohotově střílel. Starczewski jeho pokus vyrazil pouze k dobíhajícímu Škareckému, který se z dorážky nemýlil – 0:1. To byla však jen půlka odpovědi. Druhá přišla hned po minutě, kdy se míč přes Škareckého s Klobásou dostal až ke Kubistovi, který už měl před sebou pouze Starczewskiho a toho dokázal překonat – 0:2. Oba slepené góly nakonec také určily konečný stav první poloviny zápasu.

Výhru pečetil Sedláček

Do druhé půle vlétli lépe hosté z Benátek. Kubista se snažil skluzem v dobré pozici trefit Klobásův centr, úspěšný však nebyl. V padesáté minutě to byl znovu Klobása, který tentokrát vyzval ke skórování Škareckého, ten ale mířil pouze vedle pravé tyče. Tou dobou už měli hosté utkání víceméně ve svých rukách a diktovali tempo hry. Gólového vyvrcholení se pak dočkali v sedmdesáté minutě, kdy se k přímému kopu postavil Sedláček a svůj projektil poslal i s pomocí břevna nechytatelnou ranou do sítě – 0:3. Domácí už asi tušili, že zápas je ztracen, přesto sahali alespoň po čestném úspěchu a blízko mu byl v sedmdesáté sedmé minutě Verbíř. Pikl pálil se standardky a Michňa dokázal jeho ránu vyrazit pouze zpátky do hřiště, kde dorážel právě Verbíř, který ke své smůle branku minul. To Benda byl o dvě minuty později úspěšnější, když vypálil z úrovně velkého vápna přesně mimo Michňův dosah – 0:3. Hosté však žádné velké drama nedovolili. Do konce utkání už domácí do žádné šance nepustili a v klidu si tak došli pro všechny tři body.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Sokol Brozany
F. Starczewski [-] - J. Vlasák [-] (46. J. Stibor [-] ) , G. Bittengel [-] , M. Olejník [-] (49. C. Uka [-] ) , K. Tupý [-] - R. Cibulka [-] (56. S. Bamba [-] ) , P. Verbíř [-] , A. Pikl [-] , I. Šollar [-] , J. Grunert [-] - J. Benda [-]

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Borovička [-] (81. M. Sedláček [-] ) , M. Karásek [-] , A. Křapka [-] , J. Sudek [-] - T. Mbah [-] (67. P. Klain [-] ) , V. Kubista [-] , M. Škarecký [-] (76. M. Ansuma [-] ) , S. Smetana [-] , M. Sedláček [-] (86. J. Synek [-] ) - S. Klobása [-] (90. M. Horák [-] )

ŽK: 42. A. Pikl - 42. S. Smetana , 87. M. Sedláček .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dobrý Jan - Petřík Jan, Flimmel Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.