0:1
(0:0)
60. M. Braun
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovická série skončila, šťastnější byly Domažlice


Branky


60. M. Braun
0

Jediná branka stačila Domažlicím k zisku tří bodů, v 61. minutě rozhodl Braun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fořtova branka neuznána

Štěchovice šly do utkání v zádech s cennými výhrami z posledních čtyř utkání. Domažlice ale přece jen nasbíraly (i přes slabší výsledky z poslední doby) v sezóně bodů o něco více, a tak tipovat vítěze a vývoj vzájemného duelu bylo velmi těžké. Ve 4. minutě zakončoval domácí Busta nad břevno, stejný hráč pak daroval první příležitost hostům – po jeho špatné rozehrávce mohl střílet Roubal, ke štěstí Štěchovic k tomu ale nedošlo. O pár chvil na to Fořt docílil ofsajdu, ale radoval se opravdu jen chvíli – pískal se ofsajd. Útočník Domažlic si mohl spravit chuť ve 29. minutě, ovšem po rohu hlavičkoval z dobré pozice nepřesně. V 37. minutě postupoval Došlý v souboji jeden na jednoho na stopera Bustu, ten ale situaci dokázal ustát a znemožnil protivníkovi gólové zakončení. První půle tak branku nepřinesla.

Byl to ofsajd, nebo nebyl?

Štěchovický Laušman měl v 50. minutě skvělou šanci k první brance zápasu, když po špatné rozehrávce střílel do odkryté brány, v tom ale přispěchal se záchranným skluzem Bauer. A tak se v 61. minutě radovali Domažličtí. Milan Bauer si ve vápně zpracoval míč a poslal ho na bránu, kde Sňozík musel čekat do poslední chvíle, zda míč netečuje nabíhající útočník. A polostřela tak nakonec došla až do sítě – 1:0, i když gólová situace trochu zaváněla ofsajdovým postavením útočníka, na kterého musel gólman reagovat a tak nestačil zasáhnout. Štěchovice mohl dostat zpět do sedla Hřebeček, jenomže Šiman v bráně své spoluhráče podržel. A Šiman dokázal pár sekund nad to zneškodnit i Kotlíka. Domažlice si zkušeně hlídaly náskok, v 87. minutě mohl Roubal potvrdit výhru, ale situaci před Sňozíkem nevyřešil ideálně.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - J. Cienciala [-] (58. F. Novák [-] ) , J. Prosek [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] - T. Pavlík [-] (46. O. Kotlík [-] ) , S. Hřebeček [-] , C. Golovko [-] (58. F. Novák [-] ) , L. Jakobovský [-] - J. Trnka [-] , V. Laušman [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - A. Matějů [-] , A. Beránek [-] , M. Bauer [-] , O. Chocholoušek [-] - L. Roubal [-] (90. J. Nerad [-] ) , P. Došlý [-] (84. D. Hradecký [-] ) , D. Čada [-] , M. Braun [-] , P. Mužík [-] - P. Fořt [-]

ŽK: 90. J. Prosek .
Místo: tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Makovička Milan - Pečenka, Vrchota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.