2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny vezou ze Štěchovic pouze bod


Branky


0

Dvě výhry po sobě mají za sebou hráči Štěchovic a ani proti Jirnám nechtěli odpouštět hřiště jako poražení. Domácí prostředí a vítězná vlna pro ně měli být dostatečnou motivací. Není ovšem náhoda, že Jirny jsou v tabulce třetí ligy jen těsně pod nejvyššími patry. Remíza ze vzájemného zápasů obou týmů tak velkým překvapením nebyla a vzhledem k úspěšnému penaltovému konci pro domácí, se mohou Štěchovice radovat z třetí výhry v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vondráček v úvodu na nic nečekal

Zápas se přitom pro domácí tým nevyvíjel dobře. Už v šesté minutě poslal hosty z Jiren do vedení Vondráček, který se nerozpakoval a z hranice velkého vápna poslal míč přesně k tyči – 0:1. A po dalších šesti minutách mohlo být pro domácí ještě hůř, když se před Sňozíkem ocitl zcela osamocený Dvořák, který se ovšem z úhlu neprosadil. Na druhé straně pak Víška vystrašil jedovatou střelou Drobílek. A tím pro Víška divoké chvíle neskončili, protože jen chvíli po Drobílkovi jej prověřil v dobré šanci Laušman. Hostující brankář vše přestál. Na další šance si diváci museli chvíli počkat, ale vyplatilo se. Ve třicáté čtvrté minutě po rohu domácích, kdy míč z chumlu Víška spíše trefil, než že by jej vyloženě chytil, to Štěchovicím ještě nevyšlo. O dvě minuty později už ale slavit mohli. Tomáš Pavlík šel ve vápně do souboje se vší vervou a na jeho vítězném konci jej čekaly gólové oslavy – 1:1. Do poločasu už moc času nezbývalo, přesto mohly ještě Jirny znovu získat vedení. Před Dvořákem ale dosáhl na poslední chvíli stihl míč odkopnout Novák.

Druhý poločas už gólům nepřál

Už v prvním poločase měl Drobílek blízko ke gólu a i ve druhém, když utekl hostující obraně a jen těsně minul branku. Odpovědět mu mohl Dubský, kterého vychytal Sňozík. To už se psala šedesátá čtvrtá minuta. Poslední velkou šanci zápasu pak zahodil Laušman, který po centru Trnky minul hlavou prázdnou bránu. Oba týmy se snažily a v závěru měli obzvláště hosté navrch. Přesto se už gólových oslav diváci nedočkali a na řadu tak přišel penaltový rozstřel. V něm rozhodla sedmá série a neproměněná penalta Nečase, na kterou odpověděl úspěšným pokusem Prosek a připsal tak bonusový bod domácím.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - F. Novák [-] (75. J. Trnka [-] ) , F. Busta [-] , M. Švejda [-] , J. Prosek [-] - T. Pavlík [-] , F. Drobílek [-] (59. O. Kotlík [-] ) , L. Jakobovský [-] , S. Hřebeček [-] , C. Golovko [-] - V. Laušman [-]

SK Viktorie Jirny
P. Víšek [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , J. Šimek [-] , M. Pávek [-] - F. Škorvánek [-] , V. Pokorný [-] (46. A. Melechovský [-] ) , R. Stöckner [-] , T. Dubský [-] - J. Vondráček [-] , L. Dvořák [-] (46. R. Nečas [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Martínek Petr - Řeháček Lubomír, Milner Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.