Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

3 body z derby zůstaly na domácí půdě


Branky


3

V Derby mezi Šumicemi a Újezdcem mohou být vůbec poprvé za posledních pět spokojení domácí. Domácí hráli maximálně jednoduše a maximálně obětavě. Všech jejich jedenáct hráčů žralo trávu a tento přístup jim vybojoval výhru 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:1 o poločase

Šumice ale vyhrály naprosto zaslouženě a hned na začátku utkání daly úvodní rychlou branku a po pěkné kombinační akci zakončil Červenka.

Hosté však po dvaceti minutách skóre vyrovnali, ale taky spálili tutovku a dali tyč.

V 36. minutě však hosté zvýšili stav utkání na 2:1, kdy se po rohovém kopu strefil Pilka.

Šumice ovládly utkání

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, což je i projevilo v 49. minutě, kdy do sítě hostů přidal pěkný třetí gól Andrlík.

O deset minut později se střelecky prosadil i Ondřej a zvýšil stav utkání na 4:1.

Šumice stále hrály svou hru a ukazovali kvalitní výkon a v 70. minutě poslední domácí branku přidal Červenka, který tak dal dva góly v utkání.

Újezdec ale nesložil zbraně a hrál až do konce. V závěru domácí hráče z Šumic zatlačili, vytvořili si i nějaké standardní situace, ale snížit se povedlo až Gazdíkovi v poslední minutě utkání.

V dalším kole Šumice zajíždí do Kunovic a Újezdec hostí poslední tým v tabulce, kterým je Fryšták.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumice
Ohlasy - TJ Šumice - Martin Zicha: Jsme maximálně spokojení nejenom s výsledkem, ale i předvedenou hrou a vysokou návštěvu. Derby se lidem muselo líbit. Nebyl tam žádný zákeřný faul ani žádný exces. Pro nás to bylo fajn, protože jsme Újezdec pod mým vedením porazili vůbec poprvé. I když soupeř hrál dříve výš a nepotkávali jsme se tolik. Důležité bylo, že nám vyšel vstup do zápasu. Pak jsme se trochu zatáhli a hosté zaslouženě vyrovnali. I do druhé půlky jsme vstoupili dobře a dali pěkný třetí gól. Potom jsme přidali další dvě branky a zápas rozhodli. Za rozhodnutého stavu jsme protočili sestavu a dali šanci celému kádru.

Sokol Újezdec
Ohlasy - Sokol Újezdec - Zdeněk Šebesta: Derby nám nevyšlo. Šumicím musím sportovně pogratulovat. Nebyla to z jejich strany žádná náhoda. Jestli z nás měli nějaký komplex, tak už je to pryč, protože nás poprvé za posledních pět roků porazili. Výsledek bohužel odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Pro nás je ostuda, že jsme vyfasovali rukavici. Doufám, že nám facka nějakým způsobem pomůže. My jsme si asi mysleli, že jsme lepší fotbalisté a že je porazíme svým uměním. Kluci ale asi zapomněli, že v derby se rozdíly smazávají nebo naopak díky bojovnosti přecházejí na druhou stranu. To je jediné pozitivum z naší strany. Domácí chtěli vyhrát mnohem víc, což mě mrzí ze všeho nejvíc. Kluci k zápasu nepřistoupili jako k derby. Snad nás facka vyhecuje k tomu, abychom poslední dva letošní domácí zápasy zvládli a byli aspoň na nějaké bodové úrovni. Nyní je to špatné. Jsme v krizi, doteď jsme zvenku nepřivezli ani bod.



Sestavy


TJ Šumice
J. Hodulík [-] - S. Pilka [-] , J. Pančocha [-] (86. J. Lekeš [-] ) , O. Koktavý [-] (58. M. Mach [-] ) , P. Havlík [-] , D. Červenka [-] (73. A. Moštěk [-] ) , R. Jurák [-] , T. Andrlík [-] , V. Ondřej [-] (86. Š. Koníček [-] ) , M. Kelíšek [-] , I. Pilka [-]

Sokol Újezdec
J. Pochylý [-] - J. Solařík [-] , L. Pilka [-] (75. Š. Moravanský [-] ) , M. Šmíd [-] , F. Lekeš [-] (55. T. Smejkal [-] ) , B. Červenka [-] , J. Pochylý [-] (55. R. Vacula [-] ) , P. Indra [-] (70. J. Gazdík [-] ) , M. Kobzinek [-] , M. Vystrčil [-] (75. J. Papírek [-] ) , J. Vítek [-]

ŽK: 65. P. Havlík - 82. J. Gazdík .
Počet diváků: 428. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:04
Sarah Bršlicová

Expert: Tomáš Martiš
Tip experta: výhra domácích

V derby, které bude mít náboj budou šťastnější domácí Šumice.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:40

Tip: výhra domácích