1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

7.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky protáhly sérii výher na kulatou pětku


Branky


0

Až na prohru s Viktorií Žižkov z druhého kola, se Benátkám v soutěži zatím nadmíru daří. Trochu překvapivě však plně bodovala v zápasech, kde nebyla favoritem, například proti Jirnám, zároveň však až na penalty dokázala zdolat týmy ze dna tabulky jako Čáslav nebo Benešov. A to je proti prvně jmenovanému týmu výrazně podržel brankář Michňa, který v závěrečném rozstřelu zlikvidoval všechny Čáslavské pokusy. Ani Tachov však nelze považovat za slabého soupeře. Domažlice by mohly vyprávět. Souboj dvou týmů ze středu tabulky tak sliboval zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudekovi se neohroženost vyplatila

O první vážné ohrožení branky v zápase, se postaral domácí exligista Knakal. Po nahrávce Šáchy v pádu jen těsně minul. Když tuto situaci hosté přečkali, byli na řadě s odpovědí. A servítky si rozhodně nebrali! Míč se po prodloužení hlavou dostal až do vápna Tachovských a ačkoliv brankář Houdek vybíhal, Sudek, který nejprve prokázal sílu ve vyhraném souboji s jedním z obránců, byl u míče dřív a kolem vybíhajícího brankáře poslal balón na cestu do sítě – 0:1. Stanovil tak skóre, které se v úvodních čtyřiceti pěti minutách dále neměnilo.

Body trefil Škarecký

Ve druhém poločase byli domácí pevně odhodlaní vyrovnat a na vytoužený gól nemuseli čekat dlouho. Dlouhý nákop letící do mlýnice ve vápně totiž prodloužil až do sítě Dvořák a zajistil tak všem Tachovských fanouškům velkou radost – 1:1. Ti si mohli oslavné chvíle brzo zopakovat a Dvořák v tom měl opět prsty. Hrudníkem přiklepl míč na volného Šáchu, který ke zklamání všech svých spoluhráčů branku netrefil. A do třetice pak utekl hostům po přihrávce Kravara Hrdlička, který se dostal i přes brankáře Michňu a snažil se najít některého z lépe postavených spoluhráčů. Nalezl jen stopera Benátek. Domácí tyto nevyužité šance samozřejmě velmi dopalovaly, nebylo to však nic ve srovnání se vztekem, který jim bez soucitu přivodil Škarecký. Ten se prosadil z rohového kopu a deset minut před koncem opět strh vedení na stranu svého týmu – 1:2. Tachov i přesto, že v celém zápase odváděl dobrou práci, se už během zbylých minut do větší šance nedostal a musel tak překousnout nepříjemnou domácí porážku.

 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Ruda [-] (68. M. Folejtar [-] ) , J. Matas [-] , M. Knakal [-] , T. Habart [-] - L. Hudec [-] (77. J. Kubek [-] ) , M. Kravar [-] , V. Hrdlička [-] , P. Šácha [-] , D. Tříska [-] (46. L. Tušl [-] ) - F. Dvořák [-]

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Borovička [-] , V. Kubista [-] , M. Karásek [-] , M. Horák [-] - J. Sudek [-] (60. J. Mižič [-] ) , M. Škarecký [-] (89. M. Sedláček [-] ) , M. Sedláček [-] (69. P. Klain [-] ) , S. Smetana [-] , T. Mbah [-] (79. R. Šimek [-] ) - M. Ansuma [-] (65. J. Buryán [-] )

ŽK: 2. M. Knakal - 86. J. Buryán .
Místo: tráva. Rozhodčí: Kalenda Jan - Musil Jiří, Dobrý Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.