0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prohra s Borzany Čáslav velmi zabolela


Branky


0

Pokud někdo sleduje ČFL pravidelně a bude odhadovat týmy, které pokud nic nezmění, čeká boj o udržení, Čáslav mezi ně určitě bude patřit. A možná i Brozany. Zatímco první jmenovaný se radoval z bodového úspěchu pouze jedinkrát, když ve druhém kole prohrál v Čáslavi Benešov, Brozany slavily tříbodový zápas dvakrát. Vzájemný zápas obou tak měl ledacos napovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas i díky skvělému Vorlovi

Poprvé v sezóně se mezi tři tyče domácí branky postavil Vorel a hned ze začátku zápasu musel prokázat své schopnosti, když reflexivně vyrazil ránu Müllera, který tak zahodil stoprocentní šanci. Hra pak byla víceméně vyrovnaná a ani jeden z týmů si nebyl schopen větší brankovou příležitost. Největším nebezpečím tak znamenal pro hosty aktivní Vácha, který však oba své nadějné pokusy vyslal pouze nad Starczewskiho branku. Na světelné tabuli tak o poločase svítily pouze dvě velké nuly.

Pohroma pro domácí přišla až v závěru

Druhý poločas začali lépe domácí a svou převahu si udrželi až do konce zápasu. Bylo však trestuhodné, že své šance nedokázali proměnit a že si jich ze svého tlaku nedokázali vytvořit více. Čáslav posílala do vápna jeden centr za druhým, zkoušela to všemi směry, přesto ne a ne usměrnit balon mezi tři tyče. A když už byla opravdu blízko, zasáhl reflexivně Starczewski, jako například při pokusu Matějky, který Brozanského brankáře zkoušel přehodit. A tak v samotném závěru opravdu přišel trest a to velmi krutý. Hosté využili víceméně ojedinělý protiútok a díky úspěšně zakončujícímu Šollarovi slavili jen pár krátkých minutek před koncem zápasu vedoucí branku – 0:1. Na odpověď už čas nezbýval a domácí tak ani dobře odehraný zápas nedovedli ke zdárnému konci a i nadále musejí trpět na posledním místě tabulky. Brozany jsou nyní patnácté.

Autor reportáže: František Jaroš



Sestavy


FK Čáslav
V. Vorel [-] - M. Frejlach [-] , P. Váňa [-] , P. Kunášek [-] , P. Pokrovskij [-] (70. R. Jíra [-] ) - M. Vácha [-] , P. Tomášek [-] , L. Vopat [-] , M. Hašek [-] , T. Mlynka [-] (62. J. Suk [-] ) - T. Matějka [-]

SK Sokol Brozany
F. Starczewski [-] - C. Uka [-] , T. Pelikán [-] , J. Stehlík [-] , M. Müller [-] (83. K. Tupý [-] ) - I. Šollar [-] , L. Hrubý [-] , J. Vlasák [-] (90. G. Bittengel [-] ) , R. Cibulka [-] - P. Verbíř [-] (63. J. Vacek [-] ) , M. Olejník [-]

ŽK: M. Vácha .
Místo: Vodranty / tráva. Rozhodčí: Makovička Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.