0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Táborsko slaví druhou výhru v řadě, Union v tabulce opět klesl


Branky


0

Táborsko je prostě nevyzpytatelné. Béčko druholigového týmu z jihu Čech podává týden co týden odlišné výkony a to i díky občasnému posílení kádru právě o hráče A týmu. Ani výsledky Unionu není dopředu jednoduché odhadovat. Po skvělém úvodu se totiž i tým z Nového Bydžova musel smiřovat s hořkostí porážky. I přesto byli domácí před zápasem papírovými favority.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení trefil pro Jihočechy Bakule

Táborsko sice nebylo v zápase favoritem, od úvodního hvizdu se však prezentovalo útočnou hrou a dařilo se mu zatlačit domácí na jejich vlastní polovinu. Těžit z toho mohl unikající Stoszek, byl však příliš tísněn obráncem a svůj pokus nedokázal ve skluzu dostatečně usměrnit. Po dvaceti minutách se přece jen začal rozehrávat i Union a vytvořil před Blažkovou brankou slušný závar, který gólem sice neskončil, ale varoval. A toto varování si vzal k srdci nejlépe právě brankář Blažek, který skvěle vychytal hlavičkujícího Macháčka a vyrazil míč pouze na roh. Tato nevyužitá šance domácí brzo mrzela dvojnásob. Filip Bakule se totiž dostal ve vápně k odraženému míči a povedenou ranou překonal brankáře Nguyena – 0:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Definitivním katem opět Bakule

O poločasové pauze si domácí jasně řekli, že tento stav je nepřípustný a podle toho také vstoupili do druhého dějství zápasu. Hýřili aktivitou a první velká šance na sebe nenechala dlouho čekat. Jen centimetry dělily Union od penaltové příležitosti, bohužel pro ně však získali po faulu hostí “pouze“ výhodu přímého kopu ze samé hranice velkého vápna, který v branku neproměnili. Táborsko se jen bránilo a o to větším šokem tak bylo, když první akce hostí skončila brankou. Byl to opět Filip Bakule, který se tentokrát dokázal uvolnit po lajně, dovezl míč až do velkého vápna a Nguyenovi nedal šanci – 0:2. S tímto šokem se už domácí vyrovnávali jen velmi těžce. Do útoku se sice i nadále tlačili, na větší gólové šance už ale nedosáhli a to ani ze hry, ani z přímých kopů. Táborsko si tak odváží z Nového Bydžova poměrně šťastné vítězství, Union si vyčítá hlavně neproměněné šance.

Autor reportáže: František Jaroš



Sestavy


Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Dudla [-] , P. Besta [-] , T. Živnůstka [-] (62. R. Žalman [-] ) , P. Janda [-] - M. Koštíř [-] , D. Nobst [-] (58. J. Věchet [-] ) , O. Kraják [-] (58. Z. Zmeškal [-] ) , T. Bastin [-] - J. Macháček [-] (78. O. Janouch [-] ) , P. Motyčka [-]

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - V. Kotrba [-] , J. Chotovinský [-] , J. Rabiňák [-] , J. Smetana [-] - L. Turek [-] (90. V. Bouška [-] ) , P. Nohava [-] (86. M. Novák [-] ) , F. Bakule [-] (82. J. Peterka [-] ) , T. Froněk [-] - J. Stoszek [-] (90. J. Michalec [-] ) , B. Dordič [-]

Místo: Městský stadion / tráva. Rozhodčí: Dujsík Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.