3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky konečně potěšili domácí fanoušky, Jirny neměly nárok


Branky


0

Výsledky Benátek jsou sice doposud celkem různorodé, to však nic nemění na faktu, že se úvodní sezóna nováčka ČFL vyvíjí nadějně. Výhra v Mostě a hlavně domácí remíza s Chrudimí mluví za vše. Nicméně poradit si s Jirnami, to už je celkem oříšek. Středočeský tým hraje zatím jako z partesu a až na vysokou porážku z úvodního kola na hřišti výrazně posíleného Táborska dosud nenašel v soutěži přemožitele. Ani v Benátkách nebude chtít tento fakt nijak měnit. A to i přesto, že se na straně domácích objevilo hned několik posil z Mladé Boleslavi, jíž jsou Benátky farmou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posily z Boleslavy Benátkám výrazně pomohly

Domácí se zatím v každém svém zápase prezentovali kvalitní hrou a to i přesto, že tomu mnohdy konečný výsledek zdaleka neodpovídal. Ani tentokrát nezačaly Benátky zápas špatně a vypracovaly si i územní převahu. Z té dokázali i brzo profitovat, když se uvolnil ve středu hřiště Klobása, posunul míč na Mendyho, který se i s přispěním štěstí dostal přes hostujícího obránce a sám před Duchečkem si už věděl rady – 1:0. Hosté se snažili samo převzít otěže zápasu, domácí jim to však výrazně ztěžovali svou aktivitou a tvrdostí. Z toho plynula i statistika faulů, v níž domácí vedli v jednu chvíli i devět nula. Vyrovnání se tak hosté dočkali až díky rohovému kopu, který dokázal zřejmě po nacvičeném signálu posunout do brány povedenou tečí u přední tyče Dubský1:1. Domácí s odpovědí dlouho nečekali. Míč se po ose tří S – Smetana, Sedláček, Skácel – dostal až do vápna ke Klobásovi a ten jej bez problémů doťukl do branky – 2:1. Do konce prvního dějství se už skóre neměnilo.

Benátky už se třech bodů nepustily

Ve druhém dějství bylo patrné, že se hosté budou aktivně pokoušet o obrat všemi cestami a to včetně početných střídání. Přesto se přes posílené řady Benátek nedokázali výrazněji prosadit a naopak museli počítat s neustálým nebezpečím ve vlastních řadách. Po hodině hry se totiž do obrovské příležitosti po přihrávce Škareckého dostal opět Klobása, tentokrát mu však míč uskočil. Litovat mohl jen deset minut, po nich totiž přilétl do vápna Jiren centr z nohy Sedláčka a to rovnou na hlavu Škareckého. Ten jej napoprvé poslal pouze do tyče, vrátil se mu však zpět na hlavu a druhý pokus Benátského fotbalisty už úspěšný byl – 3:1. Branky se pak mohl dočkat i celý zápas skvěle hrající Sedláček, jeho zakončení však skončilo těsně vedle. To už ale domácí mrzet nemuselo. Tři body už jim nikdo nesebral.

Autor reportáže: František Jaroš



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - L. Vraštil [-] , M. Karásek [-] , Š. Krýda [-] , G. Mendy [-] - R. Skácel [-] (79. J. Sudek [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Buryán [-] (67. M. Borovička [-] ) , M. Škarecký [-] , S. Smetana [-] - S. Klobása [-] (69. M. Ansuma [-] )

SK Viktorie Jirny
V. Ducheček [-] - M. Parys [-] , M. Čepelák [-] (46. J. Šimek [-] ) , M. Pávek [-] , O. Kejha [-] - T. Dubský [-] , R. Nečas [-] (34. A. Melechovský [-] ) , V. Pokorný [-] (51. R. Stöckner [-] ) , F. Škorvánek [-] - L. Dvořák [-] (56. R. Bukač [-] ) , J. Vondráček [-] (78. L. Havierník [-] )

Místo: Letní stadion / tráva. Počet diváků: 400. Rozhodčí: Martínek Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.