Stará Bělá doma za tři body


20

Domácí porazily Darkovičky o čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté ostravské Staré Bělé míří v letošní sezoně hodně vysoko, což se ukázalo i v sobotním zápase proti Darkovičkám. Domácí vletěli na trávník jako uragán a hned v 7. minutě udeřili. Nutno říct, že jim v tom dost pomohl hostující gólman Walder, kterého nachytal Petrík na hruškách – 1:0. Ani při druhé trefě Staré Bělé neměl Walder čisté svědomí, protože chybně vyběhl a Vidiševský ho pohotově přehodil – 2:0. Hosté na sebe upozornili až ve chvíli, kdy Turanský málem zbořil břevno a dorážející Moravec rozvlnil síť, jenže mával se ofsajd. Těsně před přestávkou už Moravcovi nikdo radost nezkazil, protože skóroval po asistenci Turanského – 2:1. Domácí se však nenechali vyvést z míry. Po dlouhém autu totiž znovu zaváhal nešťastník Walder a Brezovský trestal – 3:1. Definitivně jasno bylo v 53. minutě, kdy se podruhé v utkání prosadil Vidiševský – 4:1. Pátý hřebíček do hostující rakve následně zatloukl Petrovský – 5:1. Darkovičky dokázaly také zazlobit, ale Moravec zblízka nepochopitelně selhal a Gai při sólovém nájezdu nepřekonal gólmana Preisnera. Domácí se tak stále drží na medailových stupíncích a jistě by se nebránili ani postupu.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): Dnes jsme získali tři body naprosto zaslouženě. Soupeř hrozil z protiútoků, které byly nepříjemné. Měli jsme ale skvělý vstup do obou poločasů, které rozhodli. Víme ale sami, že máme ještě navíc, dokážeme hrát lépe, protože některé naše pasáže hry byly opravdu špatné a málem jsme tím soupeře nakopli.

FK Darkovičky
Radim Karsten, trenér Darkoviček: Tohle byl pohřeb v přímém přenosu. V úvodních dvaceti minutách na nás Stará Bělá vlétla, když byla mnohem pohyblivější, důraznější a lepší v kombinaci. Postupně jsme se z toho oklepali a vyrovnali jsme hru. Škoda neproměněných šancí z druhého poločasu. Sportovně ale musím uznat, že si domácí výhru zasloužili.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: SZKUTA Petr - NOVÁK Dominik, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2021 22:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: výhra domácích

Tady bych favorita zápasu hledal velmi obtížně. Hosté si určitě budou chtít sáhnout na nějaké body, ale mám obavu , že se jim to v tomto případě nepovede. Tohle vyrovnané utkání bude asi směřovat k remíze, ale něco mi říká, že to domácí urvou v závěru a dvakrát za sebou tedy body neztratí. Tip 1

Tip: výhra domácích

Stará Bělá má oproti minulým ročníkům lepší start a daří se jim. Doma potvrdí roli favorita a zvítězí. Tip 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích