Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest ostrých zásahů od Záp znechutilo Čáslavi vstup do nové sezóny


Branky


0

Zápy a Čáslav patří oba mezi celky, které uhájili v minulé sezóně svou třetiligovou účast. Ovšem na rozdíl od Záp, které byly po celou dobu v poměrně klidných vodách středu tabulky, se Čáslav klepala až do posledních chvil a k tomu, že ještě stále působí v ČFL, přispělo velkou měrou nepříliš populární odebírání bodů za nezaplacené příspěvky na FAČR. Přesto vzhledem k letní pauze, obměnách kádrů atd. nebylo předem jasně dáno, kdo bud v utkání favoritem. Ačkoli tomu konečný výsledek příliš neodpovídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápy pálily ostrými od prvních minut

Jak už napověděl nadpis, domácí fandové na první gólové oslavy v nové sezóně opravdu nemuseli čekat dlouho. Přesněji řečeno jen pět minut. V tom čase se totiž dostal ke střele Kalivoda, jehož pokus ještě dokázal Kovařík vyrazit, bohužel pro něj však jen k volnému Svobodovi, který už neměl s dorážkou do prázdné branky problém – 1:0. A sotva se fandové Záp doradovali, dokoupili nová piva a usadili se, mohli si celý koloběh zopakovat. Na dobře kopnutý rohový kop si počkal u zadní tyče Baloun a přetažený centr usměrnil do sítě – 2:0. Ačkoli se to v tu chvíli nezdálo právě pravděpodobné, Čáslav překvapila a odpověděla. Psala se dvacátá osmá minuta, když utekl domácím Nečas, ve vápně si balon zasekl a předložil perfektní přihrávku Haškovi, který už to neměl složité – 2:1. Tento vývoj se samozřejmě nemohl moc líbit kapitánovi domácích Kalivodovi, proto když přebíral na pravé straně velkého vápna přihrávku, věděl už moc dobře, jak s ní naloží. Kovaříkovi svou střelou na zadní tyč nedal šanci – 3:1. První poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích.

Domácí nepřipustili nervy a potěšili své fandy kanonádou

Ať už byly domluvy v obou kabinách jakékoli, ve víkendovém vedru začala druhá polovina zápasu stejně, jako ta první skončila. Tedy gólem kapitána Kalivody. Ten i s trochou štěstí poradil s dvěma bránícími hráči Čáslavi, obešel i vyběhnuvšího Kovačíka a zakončoval do prázdné branky – 4:1. Asi všem přítomným bylo jasné, že i vzhledem k celkovému obrazu hry je o zápase fakticky rozhodnuto. Otázkou zůstávalo už jen to, kolik branek ještě domácí nebohým hostům přidají. Nakonec byly dvě. O tu první se postaral v sedmdesáté páté minutě tvrdou hlavičkou po přesném centru Putze Lukashov - 5:1, druhou si připsal rovněž hlavou pět minut před koncem Duben, jen tentokrát centroval po standardní situaci Kalivoda – 6:1. Čáslav se sice v průběhu celého zápasu pokoušela Zápy přehrát a branky vstřelit, nakonec však byla jednoznačně rozdrcena. Času na změny a zlepšení je ale stále dost.



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - F. Hakl [-] , M. Baloun [-] , J. Duben [-] , M. Novák [-] (79. O. Bejbl [-] ) - D. Kalivoda [-] , V. Svoboda [-] (70. M. Kovařík [-] ) , P. Putz [-] , P. Pavlík [-] (86. J. Petržílka [-] ) , J. Jelínek [-] (63. Z. Jemelík [-] ) - J. Kalaš [-] (70. O. Lukashov [-] )

FK Čáslav
S. Kovařík [-] - M. Výborný [-] (46. P. Pokrovskij [-] ) , P. Tomášek [-] , M. Frejlach [-] (68. J. Strnad [-] ) , J. Moravec [-] (68. P. Bilinkiewicz [-] ) - P. Váňa [-] , M. Hell [-] , J. Nečas [-] , M. Hašek [-] - J. Suk [-] (60. M. Vácha [-] ) , K. Hejný [-] (70. T. Mlynka [-] )

ŽK: F. Hakl , M. Novák .
Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.