R. Haša 21. (p.)
J. Silný 40.
J. Silný 58.
J. Silný 73.
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2016 16:30

30.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž vyhrála počtvrté v řadě!


Branky


21. R. Haša (p.) , 40. J. Silný , 58. J. Silný , 73. J. Silný - 54. T. Zezula
0

Domácí Kroměříž šla do zápasu v roli favorita, kdy poslední 3 zápasy vyhrála, naposledy vysoko 1:6 v Břeclavi. Hostům se poslední dobou moc nedaří a o víkendu prohráli 2:0 v Hlučíně..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky HS!

Po úvodním oťukávání bylao něco aktivnější Líšeň a dostávala se do náznaku šancí. Jednu takovou měl Krška, který ale z hranice vápna přestřelil branku. Další šanci měli hosté po dlouhém nákopu,který propadl až do pokutového území, ale domácí zachránil stoper Čep, který v poslední možné chvíli odebral míč Vávrovi. Poté se osmělili i domácí, ale Silného tutovka skončila vedle. Za chvíli se Silnému odrazil míč uvnitř vápna, ale Zrzavý jej vychytal. Akce ale pokračovala a Silného fauloval Nevřala a pískala se penalta. K té se postavil v 21.minutě Roman Haša a trefil do šibenice - 1:0. Domácí poté měli několik náznaků šancí, ale do branky se jim nepovedlo míč dostat. Hosté hrozili z brejků a standartek. Jedna standartka se povedla i domácím, to běžela 40.minuta a Silný se z hranice malého vápna prosadil - 2:0. V poslední minutě se řítil sám na Šustra Vávra, ten jej vytlačil z úhlu a následný centr odvrátila domáci obrana do bezpečí. Poločqs tak skončil 2:0.

Hattrick Silného!

Druhá půle začala šancí domácích. Silný měl tutovku uvnitř vápna, ale branku minul. Udeřilo tak na druhé straně, kdy se v 54. minutě trefil přesně po rohovém kopu hlavou Zezula - 2:1. O 4 minuty později si domácí vzali dvoubrankové vedení zpátky a byl to aktivní Silný, který se dostal do úniku a obstřelil Zrzavého - 3:1. Další šanci chytil Čepovi Zrzavý. Domácí pak nedohráli některé situace, ale vzhledem k vývoji je to nemuselo mrzet. Dvacet minut před koncem se dostal do šance opět Silný a tváří v tvář Zrzavému se prosadil potřetí - 4:1. Hosté pak měli ještě jednu tutovku, ale Fall zmalého vápna hlavou netrefil branku. Domácí tak berou pod novým trenérem Klimkem čtvrtou výhru v řadě a v sobotu se budou snažit protáhnout sérii v zápase s Uničovem.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Martin Šustr, brankář: Dnes to herně nebylo úplně ono, trošku nám chyběla mezihra, ale opět jsme podali výborný defenzivní výkon a počkali jsme si na svoje šance. Dnes jsme jich měli docela dost a je fajn že jsme se prosadili čtyřikrát. V sobotu máme Uničov, tak snad přijde více diváků a předvedeme dobrý fotbal.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - J. Kašík [-] , P. Rajnoha [-] , N. Višněvský [-] (75. J. Ferko [-] ) , D. Čep [-] - T. Jeleček [-] , P. Silnica [-] , T. Strašák [-] , D. Stratil [-] - R. Haša [-] , J. Silný [-]

SK Líšeň
L. Zrzavý [-] - J. Milotínský [-] , S. Vávra [-] , T. Vejmělek [-] (35. D. Pospíšil [-] ) , T. Zezula [-] , L. Fall [-] , L. Nevřala [-] , D. Krška [-] (76. A. Ovsepjan [-] ) , R. Buchta [-] , R. Čampa [-] , M. Král [-]

ŽK: 67. R. Haša - 52. S. Vávra , 84. R. Buchta .
Místo: tráva. Počet diváků: 223. Rozhodčí: Možíš Dušan - DOHNÁLEK Jan, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.