ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo MSFL , 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Martin Sedlák z týmu FK Blansko. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem kola, jaké jste z toho měl pocity? A zaregistroval jste vůbec nominaci?
Samozřejmě jsem za to rád a nominaci jsem zaregistroval, občas se na stránky fotbaluunas podívám.
Jak jste byl spokojen s vaším výkonem?
Vždycky je na mým výkonu co zlepšovat, takže nikdy úplně nejsem spokojen, ale hlavní je týmový výkon a získané 3 body z důležitého zapasu s Hranicema.
Jak vzpomínáte na působení ve Zbrojovce Brno? A věříte, že ještě ve své kariéře se objevíte ve výši soutěži? Přeci jen jste stále v mladém a dobrém fotbalovém věku.
Na působení ve zbrojovce vzpomínám rád, začínal jsem tam s přechodem do mužského fotbalu jak už v béčku nebo v áčku. Byla to pro mě jako mladého hráče škola. Ano chtěl bych se ještě objevit ve vyšší soutěži je to takový můj individuální cíl.
V kabině Zbrojovky jste se musel i setkat určitě s nějakým známějším hráčem, řekněte nám popř nějaká jména?
Ano v kabině jsem potkal plno známých hráčů jak už Pavla Zavadila, Ondru Vaňka, Lukáše Mageru, Ondru Pachlopníka, Davida Juráska a v neposlední řadě legendu zbrojovky Martina Zikla.
Kde se vám líbí či líbilo nejvíce? Působil jste přeci jen ve více týmech.
Já to neberu tak, že jestli se mi někde líbilo nebo nelíbilo každý tým kde jsem působil mi něco dal a něco jsem se tam nového naučil a to pokračuje i teď v Blansku, kde je super parta, trenér, fanoušci (Blansko klobása) a všichni okolo kdo se o klub starají.
Měl jste nějaké vážnější zranění? Popř jaké zranění dle vás bylo nejhorší, pokud jste nějaké prodělal.
Úplně žádné vážně zranění na delší dobu mě nepotkalo což musím zaklepat, ale jedno z těch horších bylo natržený vazy v kotníku když jsem působil ve Vyškově, to mě trochu zabrzdilo ve fotbalové kariéře, ale teď jsem zdravej jako řípa což je hlavní.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.