Bystřice v závěru přišla o body


Branky


41. V. Smilowski , 53. D. Gros , 83. O. Roháček - 26. J. Pilch , 31. M. Dawid (vl.)
6

Vyrovanané utkání nakonec skončilo výhrou pro domácí Staré Město. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězný poločas pro hosty

Domácí se první šance dočkali již ve čtvrté minutě byl odpískán faul zřejmě v pokutovém území, rozhodčí však nařídil přímý kop z hranice pokutového území a následný pokus zamířil sice do sítě, ale do té boční. V šesté minutě se do slibné pozice dostal hostující Baron, ale jeho střela byla slabá. V desáté minutě se Kantor mohl rozhodovat kam umístí svou střelu aby otevřel skóre, jenomže namířil jen vedle branky. Ve 12' se za obranou hostů zjevil osamocený Roháček ale namířil jen vedle branky. Poté otěže hry sevřeli pevně hosté a aktivní hrou nutili domácí k chybám. To ve 26' vedlo k vedoucí brance duelu. Buryan zkusil štěstí ze 20 metrů, brankář Uher jeho slabý pokus jen vyrazil a ve formě hrající Pilch jej zametl do sítě. O pár minut později mohl zvýšit Baron, svou standartkou jej našel Martinčík, jenomže Křižná střela mířila těsně vedle tyče. O pět minut později to bylo již o dvě branky. Na pravém křídle svedl Badura tři velice tvrdé souboje s obráncem, všechny vyhrál a postupoval po brankové čáře k brance, napálil míč do Dawida a míč skončil v síti. O chvíli později mohl Badura vedení navýšit, ale trefil jen Uhera. Domácí mohli snížit, Kreželok stříleny centr jen sklepl k dobíhajícímu hráči, s následnou hlavičkou si však poradil. Pět minut před poločasem další Badurovu střelu vytáhl Uher na roh a začal se psát nový zápas. Ve 41' se dostal za hostující obranu kapitán Smilowski a technickou střelou na zadní tyč snížil skóre.     

Staré Město zápas otočilo

Tato branka domácí nabudila a druhý poločas již byl v jejich režii. Hned po sedmi minutách hry se do brejku dostal Gros a střelou do šibenice srovnal skóre. To pochopitelně domácí tým nastartovalo, začal vysoko napadat, nenechal hosty hrát a tak se hrálo sice ve vysokém tempu, ale hlavně mezi vápny. Šancí ani jeden z týmů moc neměl. První tisíciprocentní měli hráči Starého Města. Roháček z levé strany vystřelil, Kreželok míč vyrazil a domácí mohli do prázdné branky otočit skóre, kdyby se svým skluzem nepřispěchal Zoubek a netečoval dorážku na rohový kop. Bystřice toho moc ve druhé půli nepředvedla, ale do vedení jít mohla. Po rohovém kopu Badury se k míči po pár odrazech dostal Buryan. Ten nejprve hlavou trefil obránce, no a z dorážky trefil dalšího. Čtvrt hodiny před koncem mohli jít do vedení, po rychlém brejku na pravém křídle a propuštěném míč na hranici šestnáctky byl jejich hráč sám před bránou, jeho pokus Kreželok vyrazil a nadvakrát si poradil i s dorážkou. Když už zápas směřoval k zasloužené remíze, vyhrál souboj se Zoubkem Roháček, postupoval poté sám na branku ze strany a střelou na zadní tyč rozhodl tento zajímavý duel. 



Počet diváků: 140. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - HAVLÍK Přemysl, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 22:14
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Petr Novák
Tip experta: výhra hostů

Vedoucí Bystřice potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza