B. Klus 36.
J. Pilch 41. (p.)
B. Klus 52.
R. Sikora 90.
5:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně přehrála Inter Petrovice


Branky


36. B. Klus , 41. J. Pilch (p.) , 52. B. Klus , 90. R. Sikora - 46. D. Štastný , 51. P. Horák , 53. M. Konderla
5

Souboj dvou celků, které by se měly pohybovat v popředí tabulky 1.B třídy sk.C se odehrál ve Vendryni, kam zavítal petrovický Inter. Duel sliboval vyrovnanou bitvu, kterou nakonec také nabídl, se šťastnějším koncem pro domácí celek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo přes půl hodiny

Víkendový zápas mezi Interem a domácí Vendryní byl hrán ve vysokém tempu. Od prvních minut  bylo  znát, že se potkaly dva herně silné týmy, hra se přelévala ze strany na stranu a šance střídala šanci. 

V prvních minutách podržel Vendryni perfektním zákrokem brankář Kolarczyk a chvíli na to vytasil dva perfektní zákroky i golmán soupeře Chmelař. Branky se diváci dočkali až po více než půl hodině hry, kdy udeřil Ben Klus, který si po dlouhém míči za obranu poradil tváří v tvář brankáři Interu a otevřel skóre na 1:0. Po gólově chudé "půlhodince" došlo na další klíčový moment v samotném závěru poločasu, a to když obránce Interu poslal k zemi Jana Szarzece a rozhodčí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil do protipohybu brankáře Jakub Pilch. Kdo by čekal vedení Vendryně v poločase 2:0, mýlil by se. Inter dokázal v nastaveném čase ještě zkorigovat skóre na 2:1. Po skvěle kopnutém rohovém kopu, se na zadní tyči prosadil Daniel Šťastný.

Přestřelku rozhodl Pliska

Kontaktní gól dal hráčům Interu impulz a po šesti minutách druhé půle bylo vyrovnáno. Petr Horák utekl obraně Vendryně a překonal Kolarczyka. Neuplynula ani minuta hry a gólman Kolarczyk předvedl nádherný výkop, kterým vyslal do úniku Bena Kluse a ten svým druhým gólem v utkání strhl opět vedení na stranu domácích 3:2, to se psala minuta padesátá druhá. Aby toho nebylo málo, tak se za minutu měnilo skóre potřetí. V minutě 53., došlo po rozehrávce ze středového kruhu k nákopu Jaroslava Martikána, kterým našel Michala Konderlu a ten opět srovnal na 3:3!

Klíčovým faktorem celého druhého poločasu bylo poločasové střídání Robina Plisky. Jeho chvíle přišly totiž v poslední patnáctiminutovce. Nejprve v 75.minutě po skvělé práci Marka Teofila zvýšil na 4:3 pro domácí, a poté v nastaveném čase ještě adresoval gólovou přihrávku pro mladého Raimunda Sikoru, který dal pojišťovací branku na 5:3 a uzavřel, tak gólový účet. Pro Raimunda Sikoru to byl druhý gól ve druhém utkání sezóny a tedy skvělá vizitka mladého střelce, který do hry naskakuje z lavičky jako žolík.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Hodně nám pomohly střídání, kluci, kteří šli do zápasu dokázali změnit obraz hry a nad soupeřem jsme měli navrch. Těžký zápas se šťastným koncem, tým fungoval skvěle a i přes chyby u obdržených gólů jsem spokojený, kluci jeli nadoraz.

TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Ačkoli přes velkou snahu Petrovic, tenhle zápas získat na svou stranu a odvézt všechny 3 body byla Vendryně ke konci zápasu šťastnější, přidala další dvě branky a porazila nás na domácí půdě 5:3.



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - M. Safak [-] , B. Hulboj [-] (72. R. Ťupa [-] ) , F. Lukosz [-] , D. Szymczyk [-] - B. Klus [-] (72. R. Sikora [-] ) , J. Szarzec [-] (89. J. Lysek [-] ) , J. Pilch [-] , M. Hulboj [-] , J. Wawreczka [-] (67. M. Teofil [-] ) - V. Lasota [-] (46. [-] ) -

TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] (73. R. Madecký [-] ) - J. Sznapka [-] , R. Szkuta [-] , P. Fic [-] , P. Lukosz [-] - D. Štastný [-] , J. Martikán [-] , P. Mrózek [-] - D. Chmelař [-] (67. M. Kačinsky [-] ) , S. Varga [-] (46. M. Konderla [-] ) , P. Horák [-] -

ŽK: 39. B. Hulboj , 87. R. Ťupa - 16. P. Fic , 48. R. Szkuta , 69. P. Chmelař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ganaj Martin - PETROŠ Radim, BANOT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V tomhle utkání bude těžké určit favorita, ale hosté z Petrovic jistě budou chtít obrat domácí o všechny 3 body, kteří také plně bodovali v minulém kole.