Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník si spravil chuť a rozstřílel Bašku


Branky


21

Nováček soutěže cestoval na půdu bývalého účastníka 1.A třídy Hnojníku. Tam je čekal nelehký úkol. Domácím scházel sice kanonýr Maceček, toho ale bez problémů zastoupil Lachowicz s Ruszem. Naopak hostům, scházelo několik opor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úder domácích

Pro Bašku opět těžké utkání, neboť marodka se rozrostla a tak byli povoláni 2 dorostenci a bývalý hráč a trenér Bašky Michal Pokluda. Radosti ze hry si ovšem moc neužil, zvláště, když hned v úvodu utkání k údivu všech zahraje bašťanský brankář bekuli tak, že při kopu do míče, kopl i do země a tak v podstatě nahrál domácímu útočníkovi na šestnáctku, který poslal domácí tým snadně do vedení už ve druhé minutě. Opět tedy Baška prohrává už od samotného začátku. Domácí tým tvořen ze starších a zkušených borců měl míč víc na kopačkách a kombinačně přehrával Bašku. Tu špatný vstup poznamenal, neboť za deset minut po prvním gólu zvyšují domácí hráči na 2:0. Když se do zakončení dostal za obranou v šestnáctce nekrytý Rusz. Domácí pak měli několik rohových kopů, které ovšem zůstaly nevyužity. Baška dnes nehrála dobře, kazila přihrávky, chybělo nasazení a zapálení do hry. Své protiútoky končila špatnými kolmými nahrávkami, které byly pro útočníky dlouhé a přicházely pozdě. Rovněž Baška ze svých rohových kopů v první půli nic nevytěžila. 

 

Druhý poločas začal opět brankou

Aby toho nebylo málo, tak v poločase střídal kvůli nataženému svalu Podžorný. Odhodlání a vůle zvrátit stav utkání dostalo na frak hned v úvodu druhé půle, kdy stejně jako v první tak hned na začátku druhé půle se obránci Bašky zamotají s míčem v šestnáctce. O míč je připraví domácí Rusz a navýší skóre na 3:0 pro Hnojník. Takže místo snížení opět obdržená branka. Bašce se nedaří kombinace. Domácí tým si hlídá vývoj a stav utkání. Baška je dnes bezzubá a nemá ani nějaké vyložené šance. Naopak domácí Hnojník hrající v pohodě ještě navýší své skóre, kdy po pěkné kombinační akci zvyšuje na 4:0 Jantoš. Další gól přidají po zákroku brankáře Bašky, kterému vypadne z náruče střela domácích a další útočník Hnojníku dorazí míč do branky. A aby toho nebylo málo, tak Baška obdržela ještě šestý gól. Čestný úspěch Bašky zaznamenal v 87. minutě střídající dorostenec Bužga. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Baška
Tomáš Bugna: Tento nepovedený zápas tak skončil porážkou Bašky 6:1. Určitě není jednoduché hrát opět ve slepené sestavě, kdy chybí spousta hráčů. Ovšem když už hráč na hřišti je, tak by měl bojovat o každý míč a dát do toho víc srdce v této nelehké situaci. To dnes hráčům Bašky chybělo, nedařila se kombinace, měla špatný pohyb a nasazení.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Lamoš [-] (49. B. Kreželok [-] ) - Š. Grochal [-] , V. Zábelka [-] , J. Lachowicz [-] (66. J. Hradil [-] ) , V. Kaňok [-] - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] (52. P. Jantoš [-] ) , P. Rusz [-] , J. Kozel [-] , A. Klus [-] - D. Rusek [-] -

TJ Sokol Baška
J. Prášil [-] - F. Žilavý [-] , L. Vavřík [-] , A. Kautský [-] (68. O. Bužga [-] ) , L. Sloboda [-] - P. Třeštík [-] , T. Podžorný [-] (46. P. Štefek [-] ) , M. Dobiáš [-] (79. M. Ondřej [-] ) , M. Lys [-] , R. Kocúr [-] - M. Pokluda [-] -

Místo: Hnojník. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Broskevič Michal  - NGUYEN HUU Hung, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hnojník si bude chtít napravit chuť na domácí půdě po výprasku ve Věřňovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů