0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšanům došly síly, hosty spasil Psohlavec


Branky


0

V souboji Roudného s Karlovými Vary viděla přibližně stovka diváků jediný gól, který vstřelil nejlepší střelec soutěže Psohlavec. Domácí byli favoritovi zdatným soupeřem, projevila se však vložená středeční dohrávka s Doubravkou a postupem času jim došly síly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólmani a obrany měli navrch

Velmi zajímavý zápas se odehrál v Roudném, kde domácí Malšané přivítali Buldoky z Karlových Varů. Nic jednoduchého Jihočechy nečekalo, měli totiž v nohách středeční dohrávku 5. kola s Doubravkou a Karlovy Vary patří mezi nejlepší týmy soutěže.

 

Začátek bojovného utkání byl vyrovnaný, oba týmy hrály s nasazením. První příležitost si vypracovali domácí, když se Jasanský ocitl sám před Strnadem. V pádu ale nedokázal zakončit tak, jak by chtěl, a Hráč 12. kola stačil zasáhnout. Postupně se více do hry dostali hosté a Malšany do ničeho nepustili. Po úniku zahrozil Dušek, i na druhé straně ale vyšel ze souboje vítězně gólman. Na konci poločasu trefil po Maňákově standardní situaci Oslovič hlavou tyč. Gól tak v prvním dějství nepadl a do kabin se šlo za nerozhodného a bezgólového stavu.

Šlapali vodu, šlapali

Druhý poločas nabídl zpočátku vyrovnanou partii, kdy i nadále fungovaly obrany obou družstev na jedničku a žádné větší šance nepřicházely. Postupem času však začaly docházet domácím síly, čehož hosté nakonec také využili. V 75. minutě dostaly Karlovy Vary k dispozici standardní situaci a vrácený balón hlavičkoval Martin Psohlavec. Roudenský brankář Hajdušek sice stačil míč vyrazit, ale na dorážku už nedosáhl. V posledních minutách se už nic nestalo a karlovarští si pohlídali těsné vítězství.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - KARLOVARSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér F. Mertl: "Do zápasu jsme šli s tím, že nás čeká kvalitní soupeř. I bod pro nás by byl dobrý. Chtěli jsme hrát zodpovědně zezadu, šetřili jsme síly a vyráželi do brejků. V prvním poločase se nám to dařilo, ale ve druhém poločase byli hosté jednoznačně lepší a zaslouženě zvítězili. Ke konci jsme jim už nestačili, došly nám síly. Soupeři gratuluji. Nevyzdvihoval bych nikoho z našeho týmu, kluci všichni dřeli, jeli jako mančaft jeden za druhého. Pochválil bych všechny kluky."

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: "Byli jsme si vědomi, že Malše má už dva těžké zápasy v týdnu v nohou, což nám nahrávalo. V závěru zápasu jsme se nakonec prosadili. Myslím si, že to jsou pro nás zasloužené tři body. Musím pochválit celé mužstvo, i bez hráčů ze Sokolova jsme odehráli dobrý zápas. Určitě bych vyzdvihl Osloviče, který si dobře organizoval defenzivu. Ve středu zálohy hrál dobře Krlička."



Sestavy


TJ Malše Roudné
K. Hajdušek [-] - M. Tušer [-] , J. Hric [-] , P. Turek [-] , M. Průcha [-] - L. Vávra [-] (75. D. Rottenborn [-] ) , J. Píša [-] , O. Otepka [-] (71. T. Lonsmín [-] ) , D. Lerch [-] (84. P. Kössl [-] ) - R. Otepka [-] , M. Jasanský [-]

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - K. Plachý [-] , M. Pěkný [-] , T. Oslovič [-] , L. Mestl [-] - J. Dušek [-] , P. Maňák [-] , D. Krlička [-] , M. Királyi [-] (83. Z. Lhoták [-] ) - M. Geňo [-] , M. Psohlavec [-]

ŽK: 38. M. Tušer , 47. O. Otepka .
Hráči zápasu: T. Oslovič , D. Krlička .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Flimmel Milan - Ulrich Tomáš, Pečenka Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.