Každý pokukuje po možnosti hrát výše, říká Lukavský

Podruhé v řadě se stal nejlepším hráčem kola fotbalista Komárova. Tentokrát zvítězil Jakub Lukavský, který dvěma brankami pomohl k vítězství nad Tachovem. V sezoně zatím vsítil šikovný útočník deset branek a nadále tak očkem pošilhává po angažmá ve vyšší soutěži, V zimě neuspěl v Králově Dvoře. Vystřílí si změnu dresu v letní přestávce?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Minule Michal Nový prozradil, že nejvíce hlasů dostal od Michala France, který každou anketu poctivě sleduje. Měl jste stejného podporovatele?
Jsem přesvědčený, že nejvíce hlasů jsem dostal právě od Michala France, je to náš velký podporovatel.
Kolik vás vítězství v anketě bude vůbec stát do klubové kasy?
Doufám, že se jakékoliv platbě do kasy vyhnu. Už minulý rok jsem za podobné ocenění platil a nebylo to vůbec málo. Doufám, že to kluci vezmou v potaz (úsměv).
Proti Tachovu jste vstřelil dvě branky a na jaře máš zatím už čtyři na svém kontě. Jak jste spokojený se svými výkony?
Celkově jsem se svými jarními výkony spokojen, daří se mi sbírat góly a asistence, ale mnohem důležitější je, že cítím herní pohodu a v neposlední řadě se mi vyhýbají zranění, což u mě bývá problém.
Máte v plánu zabojovat o první místo mezi střelci v divizi, kde aktuálně ztrácíte na prvního Dominika Kubince čtyři trefy?
Uvidíme se, jak se zbytek sezony bude vyvíjet. Myslím, že pokud se nám bude dařit jako celku, budu z toho těžit i já osobně a určitě další branky přidám. Ale bylo by příliš ambiciózní přemýšlet o nejlepším střelci soutěže, čtyři góly jsou dle mě velká ztráta na Dominika.
V zimě jste měl zabojovat o místo v týmu v třetiligovém Králově Dvoře. Proč to nakonec nevyšlo?
Do Králováku jsem do přípravy přicházel po vleklém zranění, zapojil jsem se v půlce přípravy, ale tělo nebylo připraveno na takovou zátěž. Bohužel jsem si hned na druhém tréninku přivodil zranění kotníku
Láká vás ještě se znovu poprat se o angažmá v některém týmů ze třetí ligy?
Myslím, že každý hráč pokukuje po možnosti hrát vyšší soutěž, a i já nejsem výjimkou. Ovšem zatím se plně soustředím na Komárov a neřeším, co bude v létě, čas ukáže.
Po výhře nad Tachovem jste se dotáhli těsně za čtvrté Mariánské Lázně. Jaké máte na jaře cíle?
Chceme maximalizovat počet bodů v domácích zápasech, což se nám nadmíru daří. Když budeme přivážet body i z venku, je to jenom plus.
Teď vás čeká Soběslav. Jak náročný to bude zápas?
Momentálně nás trápí rozsáhlá marodka. Navíc já vnímána Soběslav jako kvalitní mužstvo, zejména v domácích podmínkách.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.