Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany otočily zápas v Čížové a slaví další tři body


Branky


0

Zásluhou Zahrádky šli Jihočeši do vedení už v první minutě, hosté byli však jednoznačně lepším týmem a utkání čtyřmi trefami otočili. Po trefách Kdolského, Kvěcha, Soldáta a Senfta za domácí už pouze korigoval Brož a Čížová se propadla na předposlední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka hosty nepoložila

Hráči týmu z města hermelínu přijeli do Čížové brzy a měli čas se podívat, na jakém hřišti se zápas odehraje. Spousta soupeřů, kteří přijeli na fotbal do vesnice blízko Písku, se pozastavovala nejen nad rozměry místního hřiště, ale také nad jeho kvalitou. Obránce Tomáš Řehák vše zdokumentoval a na fotografie se můžete podívat pod reportáží z utkání.

 

Samotný zápas začal mnohem lépe pro domácí. Obránci Vystyd s Řehákem chybovali, Jirouš poslal balón Romanu Zahrádkovi a hned po pár vteřinách hry se mohli čížovští radovat. Sedlčany se ale rychle oklepaly, Matouškova šance skončila rohovým kopem. Ve 20. minutě pak pálil těsně vedle Dvořák. Za další tři minuty už bylo srovnáno, Matoušek perfektně uvolnil Michala Kdolského, který vyrovnal. 

 

Ve 32. minutě zahrávali domácí rohový kop, Capouch vyrazil míč na Peška, přes Dvořáka doputoval kulatý nesmysl až ke Kryštofovi Kvěchovi, jenž se povedeně otočil kolem domácího stopera a poslal balón do protipohybu Bébra. Hosté stále neměli dost, ve 43. minutě se blýskl krásnou individuální akcí Matoušek. Přešel přes tři bránící hráče Čížové a vybídl ke skórování Luboše Soldáta, který se nemýlil. 

Po hodině vymalováno

Ve druhém poločase měl domácí tým k dispozici několik nebezpečných standardek, sedlčanská obrana je všechny bez problému odvrátila. V 60. minutě si Matoušek připsal třetí asistenci, vyslal do šance Tomáše Senfta, jenž obešel posledního obránce Jihočechů, posléze i gólmana Bébra a zavěsil. Hosté se bavili fotbalem, další příležitosti, které si vytvořili, gólem ale neskončily. Naopak domácím se podařilo skóre zkorigovat na konečných 2:4, když se prosadil Milan Brož.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: "Propadli jsme v obraně, i když jsme vedli od první minuty. To mužstvo na to nemá. Což samozřejmě víme, pravděpodobně v zimě tak třetina hráčů z výkonnostních důvodů odejde."

TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: "Zápas se odehrál na nejhorším trávníku, co jsem snad kdy zažil, a celkově zázemí nebylo kvalitní. Co se zápasu týče, tak jsme do něj nevstoupili dobře a hned po pár vteřinách jsme prohrávali 0:1. Zápas se nám naštěstí podařilo otočit a zvítězili jsme 4:2 hlavně díky týmovému výkonu a bojovnosti. Jinak si myslím, že zápas byl plný soubojů a nakopávaných balónů, takže asi nebyl pěkný pro oko diváka. Našim fanouškům patří díky. Fandili, podpořili nás a přijeli v hojném počtu. Mně osobně se hodně líbil Soldát. Jako krajní záložník hrál teď v útoku, vypořádal se s tím dobře, dal gól a byl aktivní."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - T. Benetka [-] , M. Brož [-] , Y. Korzh [-] , M. Held [-] - R. Zahrádka [-] , D. Borsuc [-] (77. D. Staněk [-] ) , M. Batryn [-] (62. P. Vávra [-] ) , J. Bulíček [-] - M. Polodna [-] , M. Jirouš [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] (65. P. Lípa [-] ) , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] (89. V. Sůsa [-] ) - K. Kvěch [-] (89. J. Čejda [-] ) , M. Dvořák [-] (75. P. Haas [-] ) , P. Matoušek [-] (75. M. Sirotek [-] ) , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] , L. Soldát [-]

ŽK: 18. M. Brož , 49. M. Held , 70. J. Bulíček - 25. J. Vystyd , 73. P. Matoušek , 85. P. Haas , 89. M. Kdolský .
Hráči zápasu: L. Soldát , P. Matoušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kastl Jan - Cihlář František, Hrkal Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.