Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kropáček dvěma góly pohřbil Motorlet


Branky


0

Pražský tým nepodal zrovna optimální výkon a vítězná šňůra, která čítala už sedm zápasů, tak končí. Katem Motorletu se stal René Kropáček, jenž vsítil dvě branky Rokycan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Rokycan

Po smolném utkání v Novém Strašecí se rokycanským podařilo zlomit prokletí a začali znovu střílet branky. Odnesl to Motorlet Praha, jenž si až do tohoto zápasu nesl podařenou sérii sedmi vítězství, díky které se propracoval až na třetí místo v Divizi A. 

 

Domácí tým byl v prvním poločase jednoznačně lepší, běhavější a aktivnější. Hosty k ničemu nepustil a tentokrát dokázal vyjádřit svou herní převahu i gólově. Po necelé čtvrhodině hry přišla první branka zápasu, prosadil se forvard Pavel Aubrecht. Po odraženém balónu se zorientoval ze všech nejrychleji a hlavou dopravil míč do sítě.

 

V pětadvacáté minutě přidali hráči západočeského celku druhý gól, René Kropáček si z pravé strany po vápně navedl balón, vypálil levačkou a křižnou ranou se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Opařený Motorlet se pořádně ani nedostal do hry, Rokycany v klidném tempu dohrály první poločas bez jakéhokoliv náznaku nebezpečí.

Naděje Motorletu utnul Kropáček

Druhý poločas začal očekávaným náporem hostujícího Motorletu, kterému pomohla i dvě střídání, po kterých se na hřiště dostali Měska s Krolopem. Pražané drželi míč více na svých kopačkách a dokázali domácí tým zatlačit. Kýžený gól vstřelili hosté v 61. minutě, po Koukalově přihrávce se prosadil Antonín Tvrdý. Další vyložené šance si však Motorlet nevypracoval.

 

Naopak domácím se podařilo dotáhnout jednu akci do zdárného konce. V 78. minutě utekli hráči Rokycan a brejkovou situaci přetavili ve druhý gól Reného Kropáčka. Uklidňující gól na 3:1 definitivně utnul naděje Motorletu na prodloužení bodové série a vlil domácím klid do žil. Poslední čtvrthodina už žádnou gólovou příležitost nenabídla a Rokycany dokráčely pro tři body.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: "Podali jsme velmi slušný výkon, hráli jsme hodně aktivně, vysoko jsme napadali. Podařilo se nám pokrýt důležité hráče Motorletu a myslím si, že jsme je naší hrou překvapili. Tentokrát bych nejmenoval žádného konkrétního hráče, který vyčníval. Mančaft šlapal jako jeden muž."

FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: "Domácí hráli dobře, my prospali první poločas, kdy jsme byli příšerní. O poločase udělal trenér změny a naše hra se zvedla. Antonín Tvrdý snížil na 2:1 a poté jsme měli nějaké šance na vyrovnání, ale nestalo se a domácí do otevřené obrany dali rozhodující třetí branku a bylo po zápase."



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Grambal [-] , J. Procházka [-] , Š. Špic [-] , L. Aubrecht [-] - R. Kropáček [-] (90. J. Klír [-] ) , J. Hereit [-] , M. Černý [-] , M. Spěváček [-] (74. A. Heller [-] ) - P. Jindřich [-] , P. Aubrecht [-] (88. O. Král [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - L. Kučera [-] , A. Tvrdý [-] , J. Machurka [-] , J. Karbulka [-] - J. Ptáček [-] (80. J. Jonáš [-] ) , M. Podzemský [-] (46. J. Krolop [-] ) , L. Dejl [-] (83. D. Scharf [-] ) , J. Pyšek [-] (86. K. Šmoranc [-] ) - Z. Koukal [-] , P. Novotný [-] (46. O. Měska [-] )

ŽK: 21. J. Hereit , 47. R. Kropáček - 84. J. Jonáš .
Hráči zápasu: R. Kropáček .
Místo: tráva. Rozhodčí: Míč Vojtěch - Klupák Petr, Krupka Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.