2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevští se nevzdali a získali dva body na horké půdě Rokycan


Branky


0

Dvakrát domácí tým vedl, dvakrát dokázali Vzduchotechnici srovnat, druhou vyrovnávací branku vstřelil Knotek pět minut před koncem. Penalty pak jako správný kapitán rozhodl Jiří Kosobud.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kropáček otevřel skóre

Kdo by to byl řekl, že jihočeskými týmy s nejvyšším bodovým ziskem po 6. kole budou Milevsko společně s Jindřichovým Hradcem. Špatné výkony Slavoje Český Krumlov, Malše Roudné, Sokola Čížová a Jiskry Třeboň znamenají, že minulý rok do posledních kol o záchranu bojující ZVVZ Milevsko a divizní nováček Jindřichův Hradec 1910 jsou v tabulce z jihočeských zástupců nejvýše a společně drží prapor. 


Získané body se však pro tým z jižních Čech v Husových Sadech nerodily lehce. Utkání začalo opatrně, oba týmy spíše vyčkávaly, co vymyslí ten druhý. Domácí se po čase chopili taktovky a po pěkné akci otevřel skóre šutér René Kropáček. Milevští se nemohli dostat do kombinace, využívali dlouhých nákopů na osamoceného hrotového útočníka, který neměl ani komu sklepávat ukořistěné balóny. 

Late-game heroics

Do druhého dějství pozměnilo Milevsko taktiku a vyplatilo se. Čtyři minuty po návratu ze šaten se prosadil milevský Petr Dvořák po pěkné souhře středových hráčů a srovnal. Domácí se nechtěli spokojit s remízou a převzali otěže zápasu. Především ze standardních situací byli hodně nebezpeční a celá hostující obrana v čele se stopery Ondřejem Kosobudem a Janem Suchanem se několikrát nepříjemně zapotila. V 69. minutě také byli rokycanští odměněni gólem Pavla Grambala. Jihočeský celek si však na svou šanci počkal a znovu dokázal srovnat, když se pět minut před koncem trefil Josef Knotek

Šmitmajer zase kouzlil

Podruhé v řadě se Vzduchotechnici radují z výhry na penalty. A znovu mohou děkovat Šmitmajerovi v bráně. Ten totiž lapil hned první pokus Černého, dále si také poradil s Hellerovým dloubáčkem v Panenkově stylu. Domácího gólmana Vilda nepřekonal pouze Knotek, rozhodující penaltu proměnil hostující kapitán Jiří Kosobud.



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
K. Syrovátka (ZVVZ Milevsko): "První poločas začal opatrně z obou stran a moc šancí nebylo. První branku jsme obdrželi po pěkné akci domácích, ale vše souviselo i s chybou v obrané činnosti. My jsme se málo dostávali do mezihry a hodně míčů jsme řešili dlouhým pasem na hrotového útočníka, což nebylo dobře, protože v soubojích o míč byl osamocen. Druhý poločas jsme chtěli mnohem více využít středových hráčů a to se povedlo a hned na začátku jsme po pěkné akci vyrovnali. Hra v druhé půli byla z naší strany mnohem lepší než v prvním poločase. Domácí hrozili hlavně ze standartek a tak jsme druhou branku obdrželi z trestného kopu, kdy jsme nedokázali důrazně pokrýt domácího hráče. Zaslouženě vyrovnat se nám povedlo v závěru zápasu, kdy se dobře v pokutovém území zorientoval Knotek. V penaltách jsme si připsali důležitý plusový bod navíc."



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Procházka [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , P. Aubrecht [-] - O. Král [-] (43. M. Černý [-] ) , J. Hereit [-] , M. Spěváček [-] (74. A. Heller [-] ) , L. Aubrecht [-] - R. Kropáček [-] (80. P. Procházka [-] ) , P. Jindřich [-]

FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - J. Kosobud [-] , O. Kosobud [-] (72. M. Suchan [-] ) , J. Suchan [-] , J. Škarda [-] (75. T. Kukučka [-] ) - J. Knotek [-] , F. Koutník [-] , J. Komárek [-] , J. Barda [-] , V. Kosík [-] - P. Dvořák [-]

ŽK: 64. J. Procházka , 72. J. Hereit - 21. J. Barda , 68. J. Kosobud , 81. J. Knotek , 88. M. Suchan , 90. F. Koutník .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Leška Martin - Hádek Jaroslav, Štefan Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.