1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany vybojovaly 2 body v Klatovech


Branky


0

Domácí favorité nedokázali udržet vedení, v penaltovém rozstřelu se pak radovali hosté...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní podívaná už od začátku

Klatovští chtěli navázat na vítězství nad Hořovickem, v 10. minutě měl šanci Krejčí, jeho rána ale byla zablokována. Hrálo se hodně nahoru - dolů, obě strany měly dobré příležitosti. Ve 12. minutě byli blízko vedení hosté, slabá střela P. Aubrechta ale hodně usnadnila Rojíkovi v klatovské brance situaci. Zajímavou úvodní patnáctiminutovku pak dokončil pokusem z přímého kopu domácí Krejčí, Vild se musel hodně natahovat, aby balón vytěsnil mimo tři tyče. Největší šance Rokycan přišla ve 22. minutě. Jindřich obstřelil brankáře, ale obětavý Žáček stihl doběhnout míč a včas ho odkopnout do bezpečí. Branky se 270 diváků dočkalo v 35. minutě, ve skrumáži po rohovém kopu se prosadil Daniel Pavlovič a poslal favorita do vedení. Po Lukešově nahrávce pak mohl navýšit vedení Klatov Kotrba, slabou ranou ale Vilda nepřekonal.

"Zanďour" Klatovům nevyšel

Druhý poločas byl o poznání horší. Klatovy se nikam nehnaly, rokycanským se nedařilo kombinovat. Hra se hodně kouskovala, oba týmy využívaly nakopávaných míčů, což oko diváka rozhodně nepotěšilo. A laxní přístup se domácím nevyplatil - P. Aubrecht po rychlé akci v 78. minutě poslal centr na zadní tyč, kde číhal René Kropáček a srovnal na 1:1. Klatovy se v závěru snažily strhnout výsledek zpět na svou stranu, to se jim však už nepovedlo, a tak se šlo na penalty.

Rokycanská specialita

V následném rozstřelu proměnili všichni až na domácího Kadlece, hosté si tak poměrně překvapivě odváží dva body a spravili si tak náladu po domácí prohře s Aritmou.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
M. Janda (Klatovy): "Spravedlivá remíza. Tři body jsme si za náš přístup nezasloužili a pokud chceme body ve středu s Vary, musíme přidat. Chybí nám především klid ve finální fázi. Soupeři gratuluji."




Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Janda [-] , D. Žáček [-] , M. Lukeš [-] , D. Chirinciuc [-] - P. Kotrba [-] (77. D. Říský [-] ) , M. Mészáros [-] , D. Pavlovič [-] (60. O. Kadlec [-] ) , T. György [-] (80. D. Dolanský [-] ) - T. Lhotka [-] , K. Krejčí [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Krčál [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-] - J. Procházka [-] , P. Aubrecht [-] , J. Hereit [-] , M. Černý [-] (71. R. Kropáček [-] ) - L. Aubrecht [-] (85. A. Heller [-] ) , P. Jindřich [-]

ŽK: 63. T. Lhotka , 72. M. Mészáros - 26. J. Klír , 36. P. Grambal , 67. P. Jindřich , 84. P. Aubrecht .
Hráči zápasu: K. Krejčí , J. Rojík .
Místo: tráva. Počet diváků: 270.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.