0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:15

1.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeňské derby vyznělo jednoznačně pro Doubravku


Branky


27. P. Knakal , 63. F. Róth , 75. M. Ungr , 83. M. Ungr
0

Zlepšená hra Doubravky ve druhém poločase slavila úspěch, nováček divize dostal čtyřku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dopolední vedro v Plzni

První kolo, první zápas v divizi a hned derby s Doubravkou. Na Dynamo ZČE nečekalo nic jednoduchého, navíc se hrálo v obrovském vedru. V prvním poločase se ale s favoritem "rvali" statečně a zápas byl hodně vyrovnaný. První příležitost, a to hodně velkou, měli domácí, ale neproměnili. Následně iniciativu převzali hosté, překonat gólmana Příhodu se jim ale nepodařilo. Obě strany tak měly šance ke skórování, které zůstaly nevyužity, až přišla 27. minuta. Po rohovém kopu se prosadil v hlavičkovém souboji stoper Doubravky Petr Knakal a otevřel skóre zápasu. Ve zbytku prvního poločasu si hosté ještě vytvořili nějaké šance, které neskončily úspěšně.

Gólově bohatší druhý poločas

Definitivní úder zasadili hosté v 63. minutě. Po krásné akci, kdy Doubravka svého oponenta rozebrala, se po přetaženém centru trefil Ferenc Róth a zvýšil na 2:0 pro svůj tým. Do rozhozené obrany soupeře pak vlétl jako uragán střídající Milan Ungr a dvěma přesnými zásahy dovršil úspěšné představení Doubravky, která tak nakonec vyhrála vysoko 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
J. Kural (Dynamo ZČE Plzeň): "První půle byla oboustranná a vyrovnaná, měli jsme tam nějaké šance ke skórování a nevyužili je. Ve druhé půli bohužel soupeř dával góly a my ne."

SK Senco Doubravka
P. Vaigl (Doubravka): "Dneska bylo hrozné vedro, takže kluky chválím, jak zápas odehráli v tomhle počasí. Musím ale pochválit i soupeře, do doby, než jsme dali na 2:0, tak hráli velmi dobře."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - L. Zoubek [-] , V. Světlík [-] (58. J. Šulc [-] ) , M. Vít [-] (82. P. Macht [-] ) , J. Levý [-] (75. P. Škarda [-] ) - P. Papáček [-] , P. Bednář [-] (79. P. Bendl [-] ) , M. Vohrna [-] , V. Lisý [-] , M. Fillinger [-] (59. M. Hejnal [-] ) - J. Peterka [-]

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Chvojka [-] (57. P. Petrželka [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - P. Vyleta [-] (77. T. Navrátil [-] ) , P. Švec [-] (77. T. Zajíček [-] ) , D. Brabec [-] , D. Sýs [-] (64. L. Filipec [-] ) - F. Róth [-] (70. M. Ungr [-] ) , P. Morávek [-]

ŽK: 35. P. Papáček - 51. D. Brabec .
Hráči zápasu: P. Knakal , M. Ungr .
Místo: tráva. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.