1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor Praha počtvrté v řadě porazil Vilémov, špatná série domácích pokračuje


Branky


32. K. Kaňkovský - 38. A. Hrdina , 66. A. Hrdina , 88. A. Hrdina , 90. V. Winter (p.)
0

Vilémov na domácích hřišti přivítal ve 12. kole Divize soupeře, proti kterému se během posledních let příliš, respektive vůbec nedaří. Meteor Praha ve Vilémově zvítězil počtvrté v řadě a po výsledku 4:1 odcestoval zpět do hlavního města s plným bodovým ziskem. Vilémov naposledy porazil Meteor 1. října 2011, kdy před vlastními fanoušky zvítězil 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu přinesl vyrovnaný průběh

Již v šesté minutě se mohlo měnit skóre, jedovatá rána hostujícího Vlasáka ze dvaceti metrů ale zamířila těsně vedle. Na šanci Meteoru dokázali domácí odpověď, když diagonální střelu Demkeho nedokázal hostující brankář udržet a domácí mohli dorážet, tedy v případě, že by v pokutovém území byl některý z jejich hráčů.

 

Po půlhodině hry se fanoušci dočkali prvního gólu. Buryánek odvedl skvělou práci a ještě míč posunul do lepší pozice na Demkeho, jehož následnou střelu zastavila tyč, jenže tentokrát domácí míč dobíhali a Karel Kaňkovský z dorážky uklidil míč do sítě. Hosté mohli rychle odpověď, kapitán Daňhel ale pálil z volného přímého kopu pouze do zdi.

 

Ačkoliv první dvě dobré příležitosti hostujícího celku gólem neskončily, do třetice všeho dobrého už se ale Meteor Praha dočkal a krátce před přestávkou se mu podařilo vstřelit vyrovnávací gól. Antonín Hrdina napřáhl z úhlu ke střele, kterou domácí brankář Vaňak, jenž měl zacloněný výhled, vyrazit nedokázal a oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Protiútoky Meteoru Praha byly zničující

Vilémov udělal během druhého poločasu několik změn a krátce po jeho výkopu mohl vrátit Vilémuv zpět ztracené vedení Karel Kaňkovský, který mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, jeho střela z volného přímého kopu z pětadvaceti metrů ale zamířila těsně nad. Deset minut na to osobě Kaňkovský dal opět vědět, když se ocitl ve vyložené příležitosti, brankář Winter však dokázal jeho pokus zneškodnit, což se nakonec ukázalo jako rozhodující okamžik zápasu.

 

Dvě minuty na to ještě Horváth síť za fantastickým Vaňákem, který jeho krásnou střelu vytáhl na rohový kop, nerozvlnil, ale za další tři minuty už byl domácí brankář bezmocný. Antonín Hrdina využil hrubé chyby domácí obrany Vilémova a pohodlně poslal míč do sítě. Meteor Praha vedl 2:1 a šest minut před koncem mohl jeho vedení pojistit střídající Borkovec, Vaňák ovšem vytáhl další fantastický zákrok a nohou jeho střelu vyrazil.

 

Vilémov v závěru zápasu pochopitelně otevřel ve snaze o vstřelení vyrovnávacího gólu obranu, což otevíralo cestu k rychlém protiútokům soupeře, a právě jeden z nich tři minuty před koncem přetavil ve třetí gól skvěle hrající Antonín Hrdina, který obelstil dva obránce Vilémova a přesnou střelou dovršil čistý hattrick. V závěrečných sekudnách zápasu ještě domácí Dobeš fauloval v pokutovém území a následnou penaltu proměnil tradiční exekutor brankář Winter.



Ohlasy k zápasu


SK Vilémov
Libor Sklenář (manažer): „První půle byla vcelku vyrovnaná, domácí měli smůlu při obdržené brance, ale více šancí si nevytvořili, takže se šlo do šaten za nerozhodného stavu. Ve druhé půli se hosté dostali do vedení po hrubé chybě domácích, kteří se pak snažili střídáním i změnami v sestavě o vyrovnání, ale hosté hráli s přehledem a v závěru utkání z brejků rozhodli zápas ve svůj prospěch. Pro domácí je to další krutá porážka na vlastním hřišti a místo vytouženého středu tabulky se blíží k jejímu chvostu. Nic však není ztraceno, ještě zbývá do konce soutěže mnoho zápasů a věřme, že se karta obrátí a Vilémovští budou zase bodovat. “




Sestavy


SK Vilémov
M. Vaňák [-] - M. Stach [-] , V. Jirchář [-] , J. Krasnický [-] , J. Dobeš [-] - T. Jägr [-] , Z. Buryánek [-] (69. A. Vavroušek [-] ) , J. Demčenko [-] (74. J. Kopřiva [-] ) , V. Jindřich [-] (46. M. Hnízdo [-] ) - L. Demke [-] (69. M. Soukup [-] ) , K. Kaňkovský [-]

FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - M. Daňhel [-] , D. Dvořák [-] (83. P. Borkovec [-] ) , L. Horváth [-] (87. M. Pikous [-] ) , J. Frantl [-] , Š. Janíček [-] , D. Hanek [-] (77. K. Zelenka [-] ) , M. Minárčik [-] , A. Hrdina [-] , J. Šimek [-] , D. Vlasák [-]

ŽK: 53. L. Demke - 43. Š. Janíček , 79. M. Minárčik .
Hráči zápasu: M. Vaňák , J. Dobeš - A. Hrdina .
Místo: tráva. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Aubrecht Jan - FLIMMEL Milan, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.