0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Libiše bojovali jako lvi, nakonec však neberou doma ani bod


Branky


0

Meteor Praha v osmém kole Divize B zavítal do Libiše, odkud si po výhře 2:0 odvezl všechny tři body, přestože domácí měli několik šancí a zápasu by s největší pravděpodobností slušela remíza, gól se jim nakonec vstřelit nepodařilo a Libiš před domácí fanoušky prohrála. Meteor Praha dokázal ukončit velmi nelichotivou bilanci, když na hřišti Libiše dokázal vyhrát poprvé po 33 zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brána Meteoru připomínala znovkohru

Domácí fotbalisté Libiše vstoupili do zápasu špatně a od úvodních minut se směrem vpřed příliš nehnali, za což byli potrestáni úvodním gólem, když se po centru ze strany prosadil po půlhodině hry Jan Frantl. Inkasovaný gól byl pro domácí tým budíčkem a také oni se začali tlačit směrem vpřed.

 

První šance utkání z domácí strany přišla po krásném centru Tomáše Petra, na který si naběhl Jiří Kabyl a jeho následná hlavička rozezvučela břevno. Za dvě minuty později si domácí fotbalisté Libiše vytvořili další příležitost. Ze střední vzdálenosti zkusil vypálit aktivní Tomáš Petr a míč podruhé skončil na horní tyči.

 

Nechybělo mnoho a Sokol Libiš mohl zápas ještě před přestávkou otočit, jenže brankář Václav Winter si dobře postavil tyče a oba týmy odcházely do šaten za těsného jednobrankového vedení Meteoru Praha 1:0.

Libiš dostala po přestávce soupeře pod tlak

Povzbuzeni skvělým závěrem prvního poločasu, v němž domácí dvakrát orazítkovali břevno, dostali hráči Libiše svého soupeře po přestávce pod tlak. Svěřenci trenéra Václava Havla si vytvořili náznaky brankových příležitostí, ale míč nedokázali dopravit do sítě.

 

Čím více se blížil závěr zápasu, tím více domácí fotbalisté otevírali obranu a hnali se směrem vpřed. Kýženého vyrovnávacího gólu se mohl dočkat skvěle hrající Tomáš Petr, který sám podruhé v zápase orazítkoval břevno, když se tentokrát skvěle opřel do míče hlavou.

 

Aby toho nebylo málo, smůla na domácí straně pokračovala, a to když střídající Roman Čadek napřáhl ke krásné střele, která olízla pro změnu tyč dobře postavené brány Václava Wintera. Libiš si vypila kalich hořkosti až do samého dna a osm minut před koncem po protiútoku Meteoru inkasovala druhý a rozhodující gól, o který se postaral Antonín Hrdina.

 

Zdroj: sokollibis.blgz.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (trenér TJ Sokol Libiš): „Výsledek je smutný, soupeř v podstatě dal góly z ničeho, my naopak máme dobré šance a odráží se nám to od břevna. Bojovali jsme, dřeli jsme, ale fotbal se hraje na góly a ty jsme dnes ne a ne dát. Je to škoda, dnes nám chyběly centimetry, za bojovnost jsme si alespoň remízu zasloužili.“




Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] (37. T. Kvída [-] ) - J. Kabyl [-] , J. Těmín [-] (65. R. Čadek [-] ) , O. Kolísek [-] , T. Petr [-] , R. Poništ [-] (65. B. Wahbi [-] ) , L. Jiráň [-] (37. D. Lomský [-] ) , I. Baratynskyy [-] , M. Houžvička [-] , J. Škoda [-] , P. Zuskin [-]

FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - D. Dvořák [-] (70. P. Borkovec [-] ) , L. Horváth [-] (89. P. Hromas [-] ) , J. Běhounek [-] (80. K. Zelenka [-] ) , J. Frantl [-] , D. Vlasák [-] , M. Minárčik [-] (62. M. Pikous [-] ) , A. Hrdina [-] (90. R. Mrázek [-] ) , J. Šimek [-] , M. Daňhel [-] , M. Čonka [-]

ŽK: 87. O. Kolísek .
Hráči zápasu: T. Petr - J. Frantl .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vít Petr - NOVÁK Michal, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.