1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků zvládly lépe Louny, hosté zaznamenaly první divizní výhru


Branky


88. D. Čemus - 2. P. Soukup , 47. V. Trup
0

FK SEKO Louny zavítaly v pátém kole Divize B na hřiště nováčka Polabanu Nymburk, kde zásluhou dvou gólů z úvodu prvního a druhého poločasu zvítězily těsně 2:1 a domů si odvezly všechny tři body. O osudu utkání rozhodly vstupy do obou poločasů, které vyšli náramně svěřemcům trenéra Pavla Schettla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Louny prožily náramný vstup do utkání

Úvod souboje dvou nováčku Divize B zastihl ve skvělém rozpoložení hráče Loun, kteří se již ve druhé minutě mohli radovat z branky a brzkého vedení, o které se postaral Pavel Soukup, když se ocitl ve velmi slibné pozici a domácímu brankáři Petru Plačkovi nedal přesnou střelou šanci. Po necelé čtvrthodině hry poté mohli odpověď domácí, když rychle přenesli hru a jeden ze záložníků Nymburku zakončil skvěle sehraný útok střelou do břevna.

 

Nymburk se vyrovnávacího gólu nedočkal a ve 26. minutě navíc mohl inkasovat podruhé, když jeho hráči předvedli velkou chybu v rozehrávce a aktivní Pavel Soukup se ocitl v obrovské šanci, jeho následná střela ale tentokrát skončila na nohou brankáře Petra Plačka, který si připsal fantastický zákrok. Deset minut před koncem prvního poločasu se opět připomenuli domácí fotbalisté, jejich následná střela ale bránu Tomáše Patrovského minula. Těsně před přestávkou ale musel hostující brankář přece jen zasahovat a velice nebezpečný pokus Nymburku vyrazil skvělým zákrokem mimo.

Nymburk krátce po přestávce inkasoval rozhodující gól

Stejně jako do celého zápasu i do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Loun a v sedmačtyřicáté minutě se ujali dvoubrankového vedení, o které se postaral přesnou tvrdou střelou z dálky Vojta Trup, jehož krásný projektil zamířil přesně do horního rohu domácí brány. Za dvoubrankového manka se domácí sice snažili, ale obrana Loun fungovala jako dobře namazaný stroj a Nymburk k ničemu nepouštěla. Naopak po hodině hry rozehrál krásnou akci Pavel Soukup a Martin Vodička se ocitl v obrovské šanci, z obrovské blízkosti ale prázdnou bránu trefit nedokázal.

 

Tři minuty před koncem se nakonec domácí fotbalisté přece jen dočkali, když se v nepřehledné situaci po rozehrání rohového kopu nejlépe zorientoval David Čemus a upravil skóre na konečných 2:1, na kterém už nezměnil nic ani střídající Filip Schettl, který zakončil fantastickou individuální akci střelou do nohou brankáře Petra Plačka. V nastaveném čase se domácí hráči dostali do přečíslení čtyři na jednoho, nadějný útok ale nakonec nic nepřinesl.



Ohlasy k zápasu



FK SEKO Louny
Pavel Schettl (trenér FK SEKO Louny): „Důležité vítězství, které nás povzbudí do další práce. Utkání jsme ale měli rozhodnout dříve. Zahazování brankových příležitostí, by se nám se zkušenějším soupeřem nemuselo vyplatit.“



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Čejka [-] (65. M. Grospič [-] ) , O. Murárik [-] , M. Peterka [-] , M. Bohdan [-] , M. Svoboda [-] , M. Daněk [-] (46. J. Kubálek [-] ) , T. Svoboda [-] , T. Jeník [-] , L. Nepovím [-] , D. Čemus [-]

FK SEKO Louny
T. Patrovský [-] - D. Matyáš [-] , M. Vodička [-] (85. F. Schettl [-] ) , V. Trup [-] , L. Koubek [-] (64. M. Minařík [-] ) , P. Soukup [-] , M. Bednář [-] (78. M. Havlíček [-] ) , M. Říha [-] , L. Jamrich [-] , K. Krejčík [-] , P. Vokurka [-]

ŽK: 27. V. Trup , 32. D. Matyáš , 62. P. Soukup , 84. L. Jamrich .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Paták Viktor - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.