2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souš zachraňovala v Nymburce bod tři minuty před koncem


Branky


0

Narvaný stadion, fotbalová euforie. A hned premiérová výhra, a sice až po pokutových kopech. Ale body se počítají - Nymburk na domácí půdě porazil Baník Souš a zajistil si v divizi první důležité body do tabulky. Dle zápisu o utkání sledovalo zápas dvě stě fanoušků, dle dostupných zdrojů však byla návštěva v Nymburce daleko větší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedorozumění obrany a brankáře hostů potrestal Nepovím

Chtěli za každou cenu předvést domácím fanouškům parfektní výkon, ale hlavně - vyhrát! Jako první ale zahrozili hosté ze Souše, domácí obrana si však se vším poradila a tak mohli zaútočit hráči Nymburka. Střela kapitána Tomáše Svobody však ke smůle domácích příznivců těsně minula branku brankáře Švarce. Hra moc šancí v první půli nepřinesla, ale diváci se gólu nakonec dočkali. A hned do sítě Baníku Souš, z rohu se trefil Luboš Nepovím, když využil chyby brankáře a poslal míč do brány. 

Souš šla odhodlaně za vyrovnáním

Ve druhé půli více hrozili hosté, kteří chtěli za každou cenu alespoň vyrovnat. Šance záložníka Petra Hlaváčka však gólem neskončila, hráči Baníku se po této akce marně dožadovali pokutového kopu. Na druhé straně následně musel řešit složitý centr brankář Švarc, který si ale se štěstím poradil. Hosté poté pálili jednu šanci za druhou. Nebylo souzeno soušským hráčům vstřelit branku a když už se zdálo, že tlaku nymburská obrana odolá, tři minuty před koncem základní hrací doby přišlo vyrovnání, které si hosté za druhý poločas zasloužili. Petr Hlaváček s přehledem upravil skóre zápasu na konečných 1:1. V pokutových kopech byli šťastnější domácí, kteří si tak připisují bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu



FK Baník Most - Souš
Petr Černý, sportovní manažer Souše: "Obranu jsme zvládli na jedničku, ale směrem do útoku to nevyšlo. Nedařily se nám věci, co jsme trénovali v přípravě, kdybychom hráli lépe, soupeř dostal bůra. Nehráli moc dobře, podle mého názoru budou mít problémy se sestupem."



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Malý [-] - V. Herčík [-] , M. Peterka [-] , M. Bohdan [-] , D. Čemus [-] , M. Daněk [-] , T. Svoboda [-] , F. Farkaš [-] , M. Grospič [-] , L. Nepovím [-] , M. Svoboda [-] (80. T. Jeník [-] )

FK Baník Most - Souš
P. Švarc [-] - P. Johana [-] , P. Bohata [-] , P. Ihracký [-] , P. Fiřt [-] - J. Zápotocký [-] , K. Christof [-] (88. K. Horák [-] ) , P. Hlaváček [-] , V. Pátek [-] (63. E. Nuhič [-] ) , J. Hynek [-] (75. M. Hlaváček [-] ) - V. Štípek [-]

ŽK: 38. M. Bohdan , 78. V. Herčík , 84. M. Daněk - 61. P. Bohata .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Poživil Jaroslav - MARTÍNEK Petr, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.