4:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice zdolal Třebelovice


Branky


65. J. Kosmák , 67. K. Svoboda , 73. J. Kosmák , 81. J. Jurka (vl.) - 77. J. Rakušan , 86. M. Máca
15

Moravské Budějovice si v prvním domácím zápase připsaly výhru nad Třebelovicemi 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do prvního domácího zápasu v tomto ročníku nevstoupilo domácí "A" mužstvo podle představ. Od začátku zápasu působilo ospalým dojmem a první šance zápasu tak přišla na straně Třebelovic. Hostující Rakušan se za vápnem opřel do poskakujícího míče a pořádně protáhl připraveného Tomáše Kyzlinka. To domácí hráče částečně probudilo a začali diktovat tempo hry. Bránící soupeř se poprvé zalekl ve 12. minutě kdy měl tutovku na kopačce Svoboda, ale z hranice penaltového puntíku mířil přesně do rukavic Nesiby. Ještě blíže byli domácí hráči brance o patnáct minut později. Josef Kosmák dostal přihrávku za obranu od Matouše Neubauera a stadionem Na Valech zazvonilo břevno. O dalších pár minut měl po rohovém kopu gól na kopačce Matouš Neubauer, ale v brance potvrzoval skvělou výkonnost hostující Nesiba. Poctivě a skvěle takticky bránící Třebelovice hrozily spíše platonicky Mácem a Rakušanem, většinou se však jejich snaha zastavila někde před šestnáctkou Tomáše Kyzlinka. Ten první poločas příliš práce neměl, náznakem byl pouze střílený centr Rakušana, jenž však skončil nikým netečován mimo tři tyče. Domácí fotbalisté měli častěji míč na kopačkách, ale nadstavba v podobě finální přihrávky byla spíše tajným přáním než realitou. Poločas tak skončil 0:0. 

 

Ve druhé půli se omácím dařilo lépe

Za velkého vedra vstoupili domácí hráči do druhé půle s cílem zvýšit tempo hry což se jim od počátku dařilo. Obrovskou tutovku zazdil po pěti minutách Kamil Svoboda. Josef Kosmák obešel na levé straně tři protihráče a namazal míč Kamilovi Svobodoci pod sebe na malé vápno. Míč však skončil společně se zahučením v ochozech skoro v letním kině. Další zázračný zákrok předvedl hostující Nesiba v 65. minutě, kdy nikým nehlídaný Mario Premar na zadní tyči z voleje pálil do odkryté branky. Nesiba však doslova čaroval a míč záhadným způsobem vyrazil. Akce však pokračovala a míč se po dalších odrazech dokutálel pod nohy Josefa Kosmáka, který zachoval klid a svatyni Třebelovic odemkl - 1:0. Urputně bránící Třebelovice se touto brankou zlomily. O další dvě minuty později totiž Mario Premar zatáhl míč po levé straně a centr pod sebe už Kamil Svoboda patičkou usměrnil na zadní tyč - 2:0. Na rozdíl tří branek odskočili domácí fotbalisté v 73. minutě. Vojtěch Dušek obešel hostujícího brankáře a předložil míč ideálně postaveném Josefu Kosmákovi, který dal jeden z těch lehčích gólů ve své kariéře - 3:0. Když už to vypadalo, že se utkání bude pouze dohrávat, hostující Třebelovice udeřily v 77. minutě z ojedinělé příležitosti. Po centru do velkého čtverce dostal spoustu času Rakušan a propálil Tomáše Kyzlinka. Na rozdíl tří branek domácí plejeři znovu odskočili o čtyři minuty na to. Kamil Svoboda přihrával po úniku před odkrytou branku Josefu Kosmákovi a hostující kapitán Jurka ve snaze zachránit svůj tým skluzem mířil do vlastní branky - 4:1. Jiskřičku naděje vykřesal hostující Máca čtyři minuty před koncem řádné hrací doby, když využil kolmici od Rakušana a v samostatném úniku mířil přesně. V zápase se již nic důležitého nestalo a domácí první mužstvo tak porazilo hosty z Třebelovic 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: První poločas jsme hráli hrozně pomalu, všechno nám proti bránícím Třebelovicím dlouho trvalo a hráli jsme zbytečně zbrkle. Druhý poločas jsme v mých očích přidali na obrátkách, hru jsme zefektivnili a nebýt brankáře Nesiby mohlo být jasno daleko dřív. Dvěma rychlími góly jsme soupeře zlomili a pak už si zápas pohlídali."

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Domácí hráče jsme v prvním poločase nepustili do žádné 100 procentí šance a v závěru poločasu jsme zahodili jistý gól. Ve druhem poločase se obraz příliš nezměnil. Domácí aktivní na balonu, leč bez šancí, než jsme si vystřelili dvě vlastní branky. Potom jsme otevřeli hru a domácí využili naší otevřené obrany. Utkání bylo velmi vyrovnané, ale domácí nakonec berou tři bídy zaslouženě



Sestavy


SK Moravské Budějovice
T. Kyzlink [-] - K. Svoboda [-] , J. Kosmák [-] , M. Premar [-] (46. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] (77. L. Stehlík [-] ) , V. Dušek [-] (77. M. Kuba [-] ) , J. Čech [-] , V. Novotný [-] (83. J. Povolný [-] ) , P. Benda [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] (58. L. Procházka [-] ) , O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] , S. Michal [-]

ŽK: 64. J. Horecký , 71. K. Svoboda - 79. R. Jurka .
Hráči zápasu: J. Kosmák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - BULÍN Filip, VÁCLAVEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

MB si z vyšší soutěže sebou do okresu vzali jistě spoustu zkušeností a to se společně s domácím prostředím projeví i v tomto zápase. S mladým týmem z Třebelovic si poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích