M. Šoustal 13. (vl.)
M. Máca 85. (p.)
2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice nadále vítězi


Branky


13. M. Šoustal (vl.) , 85. M. Máca (p.) - 4. J. Fňukal , 17. J. Matoušek , 33. J. Horák
12

Fotbalisté Třebelovic nestačili na svém hřišti Myslibořicím a čelo tabulky jim začíná utíkat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a hned ve 4. minutě se díky nejlepšímu střelci Janu Fňukalovi ujali vedení 0:1. I nadále byli hoste aktivnějším týmem na hřišti, ale v obraně měli taky několik okének. Jednoho zaváhání využil domácí Marek Máca, když poslal střílený centr do vápna a hoste si vstřelili vlastní gól 1:1. Domácí se otřepali a mohli jít dokonce do vedeni. V nadějné šanci uklouzl při zpracování Marek Máca a z rohového kopu nedokázal usměrnit míč do branky Jurka Ondřej . Zákonitě tak přišel trest. Hostující špílmachr Josef Matoušek dostal balon na hranici velkého vápna a krásnou střelou vrátil hostům vedení - 1:2. Poté se hrál vcelku vyrovnaný fotbal a oba týmy spoléhali na rychlé protiútoky. Hostům se jeden takový povedl pomohl půlhodině hry, kdy se prosadili Jakubem Horákem potřetí se ujali dvoubrankoveho vedení 1:3.

 

 

 

 

 

Domácí pouze snížili

Ve druhem poločasu se obraz hry příliš nezměnil. Oba týmy stále spoléhali na rychlé prechody a hoste na výškovou převahu, ze které se dostaly k několika zakončením . Ve druhem poločase se branky diváci dočkali až v samém závěru, kdy v 85. minutě proměnil pokutový kop Marek Máca - 2:3. Hosté již výsledek v pohodě uhájil a připsali v pěti zápasech páté vítězství. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Do utkání jsme nastoupili pouze s 11 hráči a všichni na hřišti nechali maximum. Soupeř byl rychlejší, kombinačně a pohybově lepší, to rozhodlo. Dnes se nemáme za co stydět. Soupeři gratuluji k výhře.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: V dalším kole jsme zajížděli do Třebelovic, odkud se jen těžko vozí body. Počítali jsme, že nás čeká velice kvalitní soupeř s ostrostřelcem Markem Mácou ve svých řadách, kterého jsme ještě nikdy neporazili. Do zápasu jsme vstoupili výborně, když Honza Fňukal pěkným obloučkem otevřel skóre. Domácí to ovšem nepoložilo s skóre bylo rázem srovnané. Josef Matoušek ovšem dostal krásný pas za obranu a vrátil nám vedení, další gól přidal dalekonosnou ránou Jakub Horák. Už to vypadalo, že zápas v klidu dohrajeme, ale domácí dostali červenou kartu a my jakoby přestali hrát a dali ještě domácím šanci, naštěstí pro nás se zmohli pouze na snížení z penalty. Chlapi musím pochválit za pěknou hru, která se musela početnému publiku líbit. Důležité body, které si ze silných Třebelovic většina týmu neodveze.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] (72. V. Kotačka [-] ) , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-] , R. Jurka [-]

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] , M. Šoustal [-] , S. Marek [-] - A. Janoušek [-] (46. F. Hvězda [-] ) , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (64. O. Smolka [-] ) - B. Mencák [-] (35. O. Dufek [-] ) , J. Fňukal [-] (78. J. Nevoral [-] ) -

ŽK: 23. S. Michal , 23. K. Skoumal , 34. J. Sedláček , 59. T. Brychta - 23. J. Fňukal , 48. F. Hvězda , 51. S. Marek . ČK: 79. S. Michal .
Hráči zápasu: M. Máca - J. Horák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - ROHONY Filip, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další šlágr kola přinese vyrovnanou partií a souboj kanonýrů Máca-Fňukal.

Tip: výhra domácích