1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

24.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk vydobil důležitou výhru v Přerově


Branky


0

Šumperk přijel do Přerova se snahou vyhrát a přiblížit se klidnějšímu středu, kde se právě Přerov nachází. Hostům se v poslední době daří - vysoko porazili Starou Říši a Ždírec, pak remízovali se Žďárem a minule 2:2 s Tasovicemi. To Přerovu se ve stejném období tolik nedařilo, ze čtyř utkání zvítězil jen s předposledním Ždírcem. Lepší forma hostů se výsledkově projevila i dnes, Šumperk si odvezl všechny body po výhře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijevič, trenér Přerova: Hodnotit kladně můžu první poločas a náš dobrý vstup do utkání. Do vedoucí branky jsme hráli dobře. Bohužel, všechno co se po našem vedoucím gólu dělo, to šlo na ruku soupeři. V každém případě však musím pogratulovat kolegovi Heclovi a týmu Šumperka k vítězství a k výkonu!

FK Šumperk
Bohdan Hecl, trenér Šumperku: Musím být velmi spokojený. Kluci nejen, že to výsledkově zvládli, předváděli i dobrý fotbal. Vážím si toho, že jsme opět dokázali přes špatný průběh být úspěšní. Jsem velmi pyšný na ten tým, který na jaře pracuje neskutečně. Jsem sám zvědavý, jak dlouho nám to ještě vydrží. Byl bych rád, kdybychom se co nejdříve definitivně zachránili..



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
V. Nakládal [-] - D. Hrabal [-] , M. Zimčík [-] (79. R. Hýbner [-] ) , P. Bogdaň [-] , J. Bubeník [-] - O. Václavíček [-] , R. Kopecký [-] (70. O. Kyselák [-] ) , T. Hrušák [-] (77. D. Pavelka [-] ) , T. Blažkovský [-] , M. Koutný [-] - D. Hornich [-]

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - R. Jurásek [-] , E. Kotzmann [-] , P. Purzitidis [-] , D. Španihel [-] - L. Reichl [-] , L. Horák [-] (70. T. Hruda [-] ) , M. Muzikant [-] , F. Rozsíval [-] (84. Z. Horák [-] ) - J. Nimrichtr [-] (51. L. Demeter [-] ) , M. Podhorný [-]

Hráči zápasu: J. Bubeník - F. Rozsíval .
Místo: Viktorie Přerov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - VONDRYSKA Luboš, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.