2:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:30

24.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín dobyl Pernštejn a poskočil do čela


Branky


68. J. Chocholáč , 71. O. Vícha (p.) - 53. Z. Šturma , 62. M. Hanus (p.) , 65. M. Hanus , 90. O. Paděra
0

Čelo tabulky je velice vyrovnané a při dobré konstalaci se mohli na vedoucí příčku dostat hráči Hodonína, kteří dnes zavítali do Bystřice nad Pernštejnem. Domácí dokázali nedávno porazit na svém hřišti Blansko, ale po porážce v Havlíčkově Brodě následovaly dvě remízy, a tak není Bystřici s 27 body úplně hej. Rozšířit je na třicet chtěli proti jednomu z favoritů soutěže. Tým vedený velezkušeným Františkem Komňackým v posldních kolech příliš nebodoval, a tak se dalo čekat, že dnes bude lačný po třech bodech. To se v zápase samém potvrdilo, Hodonín zvítězil 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Hodonín
František Komňacký: Vítězství jsme si zasloužili. Vytvořili jsme si dost příležitostí ke skórování, nakonec jsme dali čtyři góly. Mrzí mě však, že jsme zase neudrželi čisté konto a v závěru se strachovali o body i výsledek.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
J. Mrňous [-] - M. Šponar [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] (71. M. Mezník [-] ) , M. Prášil [-] , M. Svoboda [-] (60. T. Padrtka [-] ) , L. Zbytovský [-] , V. Mitáš [-] (84. D. Čech [-] ) , O. Vícha [-] , J. Chocholáč [-] , F. Adamec [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - R. Víšek [-] , J. Červinek [-] (71. P. Kyselka [-] ) , R. Konečný [-] , P. Fojtík [-] , M. Privrel [-] (84. M. Blahůšek [-] ) - Z. Šturma [-] , O. Paděra [-] , R. Holešinský [-] , T. Polách [-] - M. Hanus [-] (89. P. Dovhanyuk [-] )

ŽK: 36. M. Prášil , 61. J. Mrňous , 82. M. Šponar - 17. M. Privrel , 18. R. Víšek , 70. M. Petráš . ČK: 85. R. Víšek .
Hráči zápasu: M. Hanus , Z. Šturma .
Místo: tráva. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Buček Vítězslav - KOLÁŘ Jaroslav, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.